Dosya Şifreleme üzerine...(Bilgi)

Sponsorlu Bağlantılar

ugurr123

Üye
link nerdeeeeeeeee

FeNerLi000

Üye
lan verdiğin adrese girmiyo

bau1907

Üye
ya iide turkce deilki uygulama erisimini fln nerden bulcaz biz....

Umut-

Üye
önccelikle paylaşımda bulunduğun bilgi için teşekkür ediyorum.
Ben bu telefondaki programlar konusunda daha yeni olduğum için bazı şeyler kafamı karıştırdı.
Programı açtığımda karşıma
:c :e diye iki bölüm çıkıyor ortadada birini selectle seçtiğim zaman aşşağıdaki yazılar çıkıyor

JAVA.LANG. SECURİTYEXCEPTİON:
ACCESS DENİED
ACCESS DENİED

Yarım edersen çok sevinirim. Saygılarımla

ececeee

Üye
önccelikle paylaşımda bulunduğun bilgi için teşekkür ediyorum.
Ben bu telefondaki programlar konusunda daha yeni olduğum için bazı şeyler kafamı karıştırdı.
Programı açtığımda karşıma
:c :e diye iki bölüm çıkıyor ortadada birini selectle seçtiğim zaman aşşağıdaki yazılar çıkıyor

JAVA.LANG. SECURİTYEXCEPTİON:
ACCESS DENİED
ACCESS DENİED

Yarım edersen çok sevinirim. Saygılarımla

iyiki mesajları sonuna kadar okumuşum bende de aynı problem var ve sadece bu program için geçerli değil daha önce denediğim bazı şifreleme programlarında da aynı şeyi yaptı. telefon modeli nokia 6280

volki36

volki36

Üye
eyvallah kardşim telefonum 6300 kız gibi çalıştı maşallah. emeğe saygı

ececeee

Üye
6280 de çalışmaz mı bu program????????

ackheron

Üye
kardeşler ben 3110c ye kurdum izinleri de arkadasın tarif ettiği şekilde yaptım çalışıyo....

umit_523452

Üye
link kırık

yavuzselimsebik

yavuzselimsebik

Üye
Dosya bulunamadı diyo ?

YuRTcU

YuRTcU

Üye
hangi telefona uyuyo onuda yazsan iyi olur

rappermr

Üye
peki lck formatı nasıl geri jpg yapılcak

CalmKatil

CalmKatil

Üye
güzel bi program yavsiye ederim

3nigm4

Üye
ya aga girmio link bozuldu galiba bi el atıverin ya çok önemliiii:D

KittyCold

KittyCold

Üye
Arkadaş adam konuyu S40 java uygulamasını destekleyen telefonların olduğu bölüme açmış. Daha telefonunuzun işletim sisteminin ne olduğunu bilmiyorsunuz, program arıyorsunuz, üstelik modelim bu çalışır mı diye soruyorsunuz. Bu mesajımı herhalde koymaya çalışsak binlerce mesaja ilkiştimek gerekirdi. Hemen her 10 mesajdan 7 sinde bu durum var. Konuyu felç ediyosunuz çünkü sizin bu gereksiz mesajlarınızı atlamak için efor sarfediyoruz. Çeşitli arama motorları mevcut. Gidin yazın telefon modelinizi, bütün bilgileri görüntüleyin. Daha sonra aradığınız konu hakkında inceleme yapın. Ben bu bölümde niye bunca şey yazdım? Eminim soran olacaktır. Nokia 6700 kullanıcısıyım ve telefonumla ilgili gelişmeler içeren konular s40 yada java başlıkları altında. Bu konuları incelediğimde "Benım telefonum ...... marka. bu program bende çalışır mı?" gibi saçma sapan sorulardan bıktğım için yazıyorum. Araştırın biraz doktoru ayağınıza beklemeyin her zaman

blue284

Üye
link kırık

demon_of_angel

demon_of_angel

Üye
saol kank

Takipçi Satın Al

Üst Alt