dosya gezgini yardımm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
dosya gezgini yardımm!!!
htc touch 2 kullanıyorum kablo ıle cihazıma proram attım ve cıhazla dosya gezgınınden programı kurmak ıcın heveslı heveslı ugrasıyım derken dosya gezgınıne gırınce tel kıtlenıyor donen toplar durmak bılmıyor sankı acılcakms gbı ce cıhazı yenıden baslatana kadar cıhaz kasıyor bı ıs yapılamaz hale gelıyor ama dosya gezginini acmayın ca hıc bır sorun yok sadece dosya gezgınını acınca daha dogrusu gırmeye calısınca bununla karsılasıyorm ve gıremıyorum acaba sorun nasıl halledılır virüs desem herzaman etkıler dıye dusunuyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz

izmirligenc

izmirligenc

Üye
attigin programi kablo yolu ile telin icinden al birde oyle dene son attgin progrmdan kaynakli olabilir

61semih

61semih

Üye
    Konu Sahibi
denedım ama olmadı hacı daha cıhazı alalı 10gun olmadı servıse vermeyı veya rom felan yuklmek ıstemıyrm yokmu bır cozumu acaba :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

5 10 dakıka kadar bekledım acılmasını ve acıldı sonunda ne yaptıysam artık yuzlerce verı olusmus dosya gezgınınde sanırım hepsıde opera ıle ılgılı bunları pc den goremıyorum ne hıkmetse (gizlı dosyalar acık durumunda) tektek elle sılmem gerekecek sanırım teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt