'' Dosya Ekleyen Üye '' Grubuna İsteğe Karşılık Cevap Olması Gerekmezmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
'' Dosya Ekleyen Üye '' Grubuna İsteğe Karşılık Cevap Olması Gerekmezmi ?
Geçenlerde bu gruba girmek için istek yolladım galiba kabul edilmedim neyse saygıyla karşılarım sorun değil .

Yukarda galiba dedim çünkü kabul edilip edilmeyeceğimden hala emin değilim çünkü eksik olan bişey var burda , gruba girmek için neden girmek istediğinizi vs. yazıyorsunuz ee madem biz yazıyoruz o zaman kabul edilip edilmediğimiz hakkındada bi yazı gelmesi gerekmez mi ?

akif1001

akif1001

Üye
evet mantıklı neden gelmeli :oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bende zamanında yollamistim cevap gelmedi. Bencede gelmeli. Ama dosya ekleme yetkisini almak için direk adminle konuşmak en iyisi :)

Sandrake

Sandrake

Üye
gelse iyi olurdu tabiki

Necmati

Necmati

Üye
Belkide sizi dosya ekleyen üye ' konumunda uygun görmemiş olabilirler..

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
Belkide sizi dosya ekleyen üye ' konumunda uygun görmemiş olabilirler..

dediğin gibi olsa bile bi cevabın bize iletilmesi gerekli.. onaylandımı,onaylanmadımı,düşünüyolarmı yoksa daha görmediler mi falan diye insanın aklında bi sürü soru işareti oluşuyor...

Necmati

Necmati

Üye
dediğin gibi olsa bile bi cevabın bize iletilmesi gerekli.. onaylandımı,onaylanmadımı,düşünüyolarmı yoksa daha görmediler mi falan diye insanın aklında bi sürü soru işareti oluşuyor...
mesaj gelmiyosa bilki uygun değilsin daha ne mesajı ..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Aslında haklısınız, cevap vermek uygun olur elbette. Ama grup isteklerine her gün onlarca üyenin başvurduğunu düşünürsek bunlara tek tek cevap vermek oldukça zaman alacaktır? :hmmm

• Beğen
Tepkiler: jejep ve Necmati
Necmati

Necmati

Üye
Aslında haklısınız, cevap vermek uygun olur elbette. Ama grup isteklerine her gün onlarca üyenin başvurduğunu düşünürsek bunlara tek tek cevap vermek oldukça zaman alacaktır? :hmmm
:good:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
belki yoğun olduklarından talebimi görmediler nerden bilicem ??

En geç bir gün içerisinde talepler ve mesajlar cevaplanır. Bundan daha uzun bir süre geri dönüş yapmama durumu ayda bile değil yılda bir olur.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
tamam ama bi cevap gelse bu yetkiye karşıkıl daha iyi olur.. hatalarımızı düzeltiriz.. belki bi hatamız var ondan vermediler nerden bilicez ??

'Şeref'

Emekli Yönetici
Bende zamanında yollamistim cevap gelmedi. Bencede gelmeli. Ama dosya ekleme yetkisini almak için direk adminle konuşmak en iyisi :)
katılıyorum dosya ekleme yetkisini almak için direkt adminlerimizden birine mesaj atmak en iyisi
onlar değerlendirip yetkiyi verselerde vermeselerde mutlaka bilgilendirirler:oke:

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
günde 20 kişi istek yollasa 20 defa "maxicep yönetimi tarafından uygun görülmediniz" deseniz bişey kaybetmezsiniz sanırım ?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tek işimiz isteklere cevap yazmak zaten.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
günde 20 kişi istek yollasa 20 defa "maxicep yönetimi tarafından uygun görülmediniz" deseniz bişey kaybetmezsiniz sanırım ?
Size göre bunu demek kolay :) Fakat yönetimin daha önemli işleride oluyor ve başını kaşıyacak zamanları olmuyor + real hayatlarındada işleri veya özel sorunları oluyor :) Onlarıda anlamak lazım :)

• Beğen
Tepkiler: jejep

Revengeful

Emekli Yönetici

Size göre bunu demek kolay :) Fakat yönetimin daha önemli işleride oluyor ve başını kaşıyacak zamanları olmuyor + real hayatlarındada işleri veya özel sorunları oluyor :) Onlarıda anlamak lazım :)

Düşünceli kardesim benim somuru:

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt