Dosya Editörü olmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alli26

alli26

Üye
    Konu Sahibi
Dosya Editörü olmak istiyorum
Sitede yetki almak istiyorum saygılarımla..

leiche

leiche

Emekli Yönetici
bu istek gerçekten çok hoş. ancak ihtiyaç doğrultusunda gereken bölümlere kişilerin ilgi alanlarına göre ve aktiflik durumlarına göre yetki veriliyor. ihtiyaç doğrultsunda root admin tarafından inceleneceksindir ;) uygun görülürse neden olmasın ancak bu sadece senin için değil tüm üyeler için geçerli. yani isteyen değil en yararlı olacaklar mercek altına alınıyor. umarım sende güzel paylaşımlarla göze batarsın ve ihtiyaç doğrultusunda katılırsın :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bu istek gerçekten çok hoş. ancak ihtiyaç doğrultusunda gereken bölümlere kişilerin ilgi alanlarına göre ve aktiflik durumlarına göre yetki veriliyor. ihtiyaç doğrultsunda root admin tarafından inceleneceksindir ;) uygun görülürse neden olmasın ancak bu sadece senin için değil tüm üyeler için geçerli. yani isteyen değil en yararlı olacaklar mercek altına alınıyor. umarım sende güzel paylaşımlarla göze batarsın ve ihtiyaç doğrultusunda katılırsın :)

Ewet Sistem Bu Şekilde İşliyor Dostum Öncelikle Aktif Bi Üye Olduğunu Hissettirecek Ve Çalışmalarınla Değerlendirileceksin Sonra Gerektiği Durumlarda Yönetim Karar Alır Ve Sende Yönetici Olabilrisin Tabi Bu Bütün Üyelerimiz İçin Geçerli ;)

İyi Forumlar Dilerim :maxicep:

ßurçiN

ßurçiN

Üye
o kadar kolaysa bende olayım bari:coold:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
o kadar kolaysa bende olayım bari:coold:

kolay tabi zor olsa biz olmazdık demi :)
sadece ihtiyaç olması lazım bu doğrultuda aktiflik ve paylaşımlar devreye giriyor. aktif ol paylaş yardımlaş eğer yönetici alınacaksa seçilecekler arasında ol ;)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
kolay olsa ben neden hala değilim negative den istiyip duruyorum vermiyor.:islik

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
:close_tema:

Nazy

Nazy

Üye
İhtiyaçlar doğrultusunda, gerekli kişilere gerekli duyurular yapılıyor.
Yeterki isteğinizi Paylaşarak ve Aktifliğiniz ile Belli Edin:)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Ben bu ülkeye başbakan olmak istiyorum.. ama bir türlü yapmıyorlar...:)

sanırım espri anlaşılmıştır.... beni başbakan yaparlar aslındada.... ya beceremezsem.. ya kötüye kullanırsam bu yetkiyi...beni başbakan yapmıyanların tek endişesi bu..
bu görevi istiyorsam kendimi kanıtlamam gerekir..

Dosya ekleme yetkisi isteyen üyeye veriliyor... bunun için yönetici olmaya gerek yok.. talebinizi baş adminimiz Negative ye bildirin.. ekleyin, paylaşın.. her şey karşılıksız olmak üzere.. bir beklenti olmadan.. her paylaşım ve yardımlaşma adına.. zaten teklif kendiliğinden gelir yöneticilik konusunda...

bu forumda hiç kimse kendisi istedi diye yönetici olmadı çünki...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...