tayyip34
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Kendi fw'Sini yapmak iSteyen aRkadasLar için iyi biR aLteRnatif ^^. TeşekkürLer.
kardeş eline sağlıkta, tele yükledim çalıştı demişsin, çalışan 5800 orjinalmi çıktı, c6 mı?. orjinal ise şayet orjinal rofs2.nin boyutu bu kadar olamaz. orjinal rofs2 boyutu 24.4 MB. orjinal diyorum c6 n97 vs. ile modifiye edilmemiş hali.
resim koysaydın nedir ne değildir baksaydık ve biraz daha geniş bi açıklama
c6 ya 5800 orjinal dosyaları attım vs. deyince biraz karışmış gibi olmuş, konunun açılmasını istediğim için sormuştum, ayrıca 112 MB ise zaten sınıra dayanmış, ben pnht.den c6v20.043 son sürümü indirdim ve kafama göre her türlü programı (autoinstaller, killme, conversation, keylock, Btswitch, filebrowser, Türkçe sözlük, Türkçe T9 dil dosyaları vs. attım, 105 MB. tuttu. ama sadece Türkçe dil var, İngilizceyi de sildim (ingilizce dil zaten 3 MB kadar bi yer tutuyor.) ancak şu varki, arkadaşımız bir emek vermiş, birşeyleri paylaşmış, bunu takdir etmemek elde değil, bi çok kişi varki yaptıklarını gelecek tepkiler yüzünden paylaş(a)mıyor. Kardeşimizi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum
kendin yaptığın belli ama ilk değilside_effect tarafından trailblazer da da bu yöntem kullanıldı tebrik ederim
yok ya ne kusuru genede tebrik ederim çok güzel oldu bu haber.
ustam ben orjinal dosyalarla flasladım tel açılmadı nedendir acaba??
ne zaman yapıp yüklersin usta?
hmm tşkler o zaman sevinmiştim bende yaa bol bol program eklerim diye yasen denedin mi sonra belki bende hata vardır??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?