Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dosya Bozuk Uyrarısı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siesta23
Üye
Konu Sahibi
Dosya Bozuk Uyrarısı
telefonumun hafıza kartına program yüklerken dosya bozuk uyarısı alıyorum.telefon hafızasına aynı dosya rahatlıkla yükleniyor.fxplore xplore gibi dosya yöneticilerine girip yüklemeyi denedim yine olmuyor.Yardımlarınızı bekliyorum
Virüsle alakası olduğunu sanmıyorum dosya sürümü farklı olabilir ona bi bak derim ben.
xErKaNx
Üye
Arkasimin n95 8gb telefonu da uygulama yuklerken dosya bozuk uyarisi aliyordu. Tus konbinasyonlari ile format attik sorun duzeldi.konbinasyon aklimda degil sitede mevcut.
Emir
Üye
Kardeş en kolay çözümü anlatayım telefon rehberini ve hafıza kartındaki önemli dosyaları yedekle bilgisayarına şidi hafıza kartını biçimlendir tertemiz olsun ondan sonra telefonuna hard format çek oda tertemiz olsun ondan sonrada yedekledigin dosyaları anti virüsle tarattır ve ve hafıza kartına ve telefona at geri dosyaları en garantisi bu
mustafaxxx
Üye
bendede aynısı oluyo format attım düzelmede ama telefonun yazılımını güncellecicem işallah bu sefer olur