Dosya bozuk hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Dosya bozuk hatası
Arkadaşlar bugün resim görüntüleme programı indirdim ama dosya bozuk hatası verdi ve tel. kitlendi pili çıkarmak zorunda kaldım. Sonra başka programlar denedim ve hepsinde aynı şey oldu. En son belki virüs vardır diye antivirüs prosu indirdim yine aynı şey oldu. En son pili çıkardığımda saydım tam 6 sn. sonra ekran kapandı. Problem nedir yardımcı olun...

hikmet366

hikmet366

Üye
tefonunu ac kapa

theeternal

theeternal

Üye
belki format atarsan düzelebilir

- - - Eklendi - - -

tam olarak bilmiyorum

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Telefona format atmak isteyeceğim son şey. 50`den fazla uygulamayı tekrar kurmakla uğraşamam.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Onca uygulamanın nesini yedekleyeyim ki? Ne yaparsam yapayım o uygulamaları tekrar kurmam gerekecek. Autoinstaller ile de zor iş çünkü uygulamaların kurulum sırasını ayarlamam lazım sonuçta Qt olmadan Talking Jay çalışmaz. Hepsinden önemlisi 2dk`lık iş olsa da telefonu hacklemem gerekecek. Sonra Rompatcher ayarlamaları vs. off uzun iş benim zamanım yok.

sena5135

sena5135

Üye
başka çare yok hatta yeni yazılım bile atman gerekebilir. kullandığın telefoona 50 uygulama ve qt falan çok geliyodur.

BYFECI

BYFECI

Üye
Tek çözüm format atmak. Hafıza kartındaki herşeyi başka bir karta kopyala ve format at.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm. Belki indirdiğim dosyalar çok eski olduğu için hata vermiştir. Yeni açılan konulara bakayım olmadı biraz uğraşacağım galiba. Bir ara da jar dosyalarda hata veriyordu ama düzelmişti.

Takipçi Satın Al

Üst Alt