'dosya bozuk' hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
'dosya bozuk' hatası
Beyler 7610 telefonda program yüklemeye kalktıgmzda dosya bozuk uyarısı alıyoruz.
Dosyalar yeni ve sorunsuz,yani önceden olan porgramlar ama suan kurulmuyor.
Daha önce buna benzer konular gördm forumda ama tam bi yardım saglayamadm kendime çünkü verilen bilgilerde sistemdeki bazı dosyaların silinmesi gerekiyor deniyor ama telefona format atldı yani fexplorer veya benzeri programlar da telefonda yok sorun nedeniyle de kurulmuyor zaten.
Dedigim gibi telefona ve hafıza kartına format atıldı ama problem hala devam ediyor.Bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum...
Şimdiden teşekkürler.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
işletim sistemi ile uyuşmazlıktan kaynaklanıyor

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
işletim sistemi ile uyuşmazlıktan kaynaklanıyor
Sorun bu degil maalesef çünkü bu dosyaları daha önce kullanıyordum.S60 uyumlu programlar kısmından indirdim bu konuda bi sıkıntı yok...

The-Hacker

The-Hacker

Üye
arkadaşım sadece bir durumda dosya boyuk der:o da dosya bozuk olduğundan, desteklenmese desteklenmiyor derdi. Programları tekrar indir siteden

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sadece bir durumda dosya boyuk der:o da dosya bozuk olduğundan, desteklenmese desteklenmiyor derdi. Programları tekrar indir siteden
Arkadaslar sagolun yorumlarınız için ama sorun kesinlikle uyum sorunu degil.Dediginiz gibi dosyada sorun olmustur diyerek yeniden indirdim ama sorun yine aynı.Ayrıca eskiden kullandıgım dosyalar simdi kullanılmıyor uyum sorunu olsa hiç kullanılmazdı...

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
yazilimini guncelle eminim dùzelir kolay gelsin saygilarimla

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
yazilimini guncelle eminim dùzelir kolay gelsin saygilarimla
Peki güncelleme konusunda kimden yardım alabilirim daha önce nokia'nın sitesinden 7610 için yazılım bulamadım sadece 7610 süpernova için yazılım vardı :ah

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
sana yardımcı olayım bende 6680 kullanıyom nadir programlarda veya oyunlarda dosya bozuk diyodu yazılımını güncelledim sorun çözüldü...yazılım güncellemeye gelince güncellemesi kolay ama sakın güncellerken bağlantı kesilmesin internet veya usb bağlantısına dikkat et...http://www.maxicep.com/pc-s60-cep-b...software-updater-turkce-son-surum-193579.html burdan indirebilirsin saten sen indir bilgisayara kur usb yi tak program 7610 u algılar kolay gelsin :cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara::cigara:

----------Eklendi @ 18:35:03 ---------- Yazıldı @ 18:34:20 ----------

link http://www.maxicep.com/pc-s60-cep-b...software-updater-turkce-son-surum-193579.html

----------Eklendi @ 18:36:06 ---------- Yazıldı @ 18:35:03 ----------

link bu http://www.maxicep.com/pc-s60-cep-baglanti-araclari/nokia-software-updater-turkce-son-surum-193579.html

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Link kırık ama tesekkür ederim yardımınız için sanırım artık vadesini doldurdu 7610.S60 olması sebebiyle çok rahat program ve oyun bulabiliyordum bu sebeple çok sevdigim bi telefondu.Kullandıgım diger telefonlarda 7610 kadar program ve oyun çeşitliligi yok maalesef :islik

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
linki yeniledim:evet::evet:

pesetme linki tıkla linki yeniledim mutlaka yap ;)

----------Eklendi @ 20:25:19 ---------- Yazıldı @ 20:19:36 ----------

:oke:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
linki yeniledim:evet::evet:

pesetme linki tıkla linki yeniledim mutlaka yap ;)

----------Eklendi @ 20:25:19 ---------- Yazıldı @ 20:19:36 ----------

:oke:
Yok dostum olmıycak böylede.Tamire verdim adam da at artık dedi :d:
Zaten bende hiç program kurmuyor temalarda oyunlarda falan hepsinde hata veriyor.Adam da yeni yazılım atsak sadece güncelleme yapar hata gidermez dedi.Adamların elini kolunu bagladm.Ne program kuruluyo,ne de format atıldıgında sorun düzeliyo :naughty: Sorun yazılım ile ilgili bisyse kesinlikle kimse yapamaz onu :aha::aha:

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
tmm sen bilirsin :) hayirlisi olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt