dosya bozuk hatası çözüldü

Sponsorlu Bağlantılar

burak1000

burak1000

Üye
    Konu Sahibi
dosya bozuk hatası çözüldü
arkadaşlar telefonum nokia 5700 xpress music bu son günlerde sistem hack yaptım ama sonra telefonuma format atıp başka sakat bir eylemde bulunmadım
herşey çok iyiy di ama programlar felan yükledikten bir süre sonra telefon her yükleme dosyasına dosya bozuk diyor ve yüklemeden çıkyor
1:
yüklediğim dosyalar s60 3rd os92 uyumlu
2:
telefonuma hiç java uygulama yüklemedim
3:
telin tüm ayarları yapıldı uygulama yöneticisi vs
4
hafıza kartım sağlam
5:
yani herşey normal

ama ben tekrar format atmak istemiyorum bu 10. oldu artk
ayrıca bir çok yerde bu problem ile karşılaşam arkadaşlarımıza çözüm bulamamışlar
bunu çözüp herkeze yardımcı olalım çaresini bende araştırıyorum bulunca heryere yayınlayacağım

--------------- Ekleme ---------------

mesela şimdi farkettim telefon hafızasına kurunca problem çıkartmadı
hafıza kartımı fat olarak biçimlendirmiştim(forum büyükleri tarafından tafsiye edilen şekilde )
şimdi içeriğini tamamen kopyalayıp yeniden farklı şekillerde biçimlendireceğim sonuçları yazarım..
.
:)

ÇÖZÜMÜ:
evet açıklıyorum sorunu çözdüm
4 tane sistem uyguladım birisi oldu ama ben hepsini paylaşacam belki sizinki benimkinden farklı olur

ilk olarak a planı:
A:
1:ilk önce private,system,sys,resource, ve kişisel klasörlerimi yedekledim
2:sonra dosya sistemini fat yaptım ve kartı biçimlendirdim üstüne bide telefonda biçimlendirdim
3: ardından yedeklediğim tüm dosyaları karta attım ama sonuç başarısız
A planı başarısız
sıra B planında

B:
1:ilk önce private,system,sys,resource, ve kişisel klasörlerimi yedekledim
2:sonra dosya sistemini fat32 yaptım ve kartı biçimlendirdim üstüne bide telefonda biçimlendirdim
3: ardından yedeklediğim tüm dosyaları karta attım ama sonuç başarısız
B de başarısız
sıra C'de

C:
1:ilk önce private,system,sys,resource, klasörlerini yedeklemedim yani sildim.
2:sonra dosya sistemini fat yaptım ve kartı biçimlendirdim
3: ardından geriye kalan kişisel klasörlerimi ( resimler mp3,mp4 vsvs) karta attım ilk önce oldu ama sonra yine aynı hatayı verdi

sıra D de :)
D:
1: karttaki kişisel verileri yedekledim yani private vs.vs sistem klasörlerini sildim
2: kartı fat32 olarak biçimlendirdim
sonra bide telefonda biçimlendirdim
3:sonra kişisel klasörleri karta attım
4:ve
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
evt sonuç başarılı dosya bozuk hatası verenler buna iyi bakın eğer program telefonunuzla uyumlu ise
bide telefon hafızasına kurmayı deneyin olursa ki %80 oluyordur o zaman önce D planını yapın yine olmazsa diğerlerini deneyin yine olmazzsa herşeyde bir hayır vardır de geç

not: bakın bulana kadar benim kart folloş oldu ee bi yorum yapın artık sorulara en kısa sürede yardımcı olacağım:yuru

• Beğen
Tepkiler: sedatsedat, mazda323, yesilmuh ve 8 diğerleri

burak1000

burak1000

Üye
    Konu Sahibi
ulan insan bi cevap yazar be her ne ise bende bi daha ne yardım isterem ne yardım ederem sadece dosya paylaşacam konuyu silmek lazım çöplük yapmasın

cool_eagle

Üye
güzel çalışma ama yazık etmişin be kartına

baha396

Üye
teşekkürler bnde deniyeciğim kartına geçmiş olsun kendine iyi bak ben n gage oyunlarını yüklüyorum ama açamıyorum yardım edermisin

DUDO

Üye
Valla mütiş oldi
saoğalasan gardaş

sedaturca27

Üye
aynı sorun bende de var da acaba burakın dediği gibi fat ya da fat32 olmasından mı kaynaklanıyo gerçekten? zira kart sağlam tel sağlam format atmaktan ne hale geldiler ama sonuç yok.. hem bende sadece dosya bozuk demiyo aynı zamanda mp3ler birbirine karışıyo bozuluyo yani bi şarkı çalarken başka bi şarkıya geçiyo aniden.. mesela funda arar çalrken şarkı bi anda şebnem ferah giriyo yarıdan... bi de resimler de aynı durumda adam gibi atıyoz sonra bi bakıyoz resimlerin yarıdan kararmış bozulmuş... nedir bu acaba yav çözen varmı arkadaşlar..

hackrilla

Üye
cok saol su an deniyorum inşallah olur

Bonesphere

Üye
saol deneyeceğim

darklife123

Üye
birazdan deneyeceğim bende ilk önce tel.i hackledim sonra versiyon yükselttim ama hafızakartına yedeklediğim kişisel öğeleri geri yükleyemedimişte tel numarası felan sonra telefon üzerinden hafızakartını biçimlendirdim ve tekrar yüklemeye çalışınca bütün dosyalara bozuk diyerek hiç yüklemeyemedim sadece java tabanlı bi kaçoyun kurulabilindi o kadar
umarım çözülür paylaşım için teşşekkürler... eğer bende bişeyler bulabilirsem yazararım. şimdiden sağol...

eskibiruye

Üye
Yuh yaa bozuk dosya hatasının çözümüne bakarmısınız.Sanki çözümü çok sağlam!!!
Onu bunu bilmem bu sorunda varsın kalsın ama senin acayip bir çözümleme yaptığın muhakkak:D
Farklı bir teknik geliştirirsen haber bekliyorum

spyfurky

spyfurky

Üye
denilen herşeyi yaptım birçok dosyada yine dosya bozuk hataı veriyor altını çiziyorum hepsinde degil bazılarında dosya bozuk hatası veriyor.

SEKOLELE

sağol krdeşim:d

Üst Alt