burak1000
Üye
dosya bozuk hatası çözüldü
arkadaşlar telefonum nokia 5700 xpress music bu son günlerde sistem hack yaptım ama sonra telefonuma format atıp başka sakat bir eylemde bulunmadım
herşey çok iyiy di ama programlar felan yükledikten bir süre sonra telefon her yükleme dosyasına dosya bozuk diyor ve yüklemeden çıkyor
1:
yüklediğim dosyalar s60 3rd os92 uyumlu
2:
telefonuma hiç java uygulama yüklemedim
3:
telin tüm ayarları yapıldı uygulama yöneticisi vs
4
hafıza kartım sağlam
5:
yani herşey normal
ama ben tekrar format atmak istemiyorum bu 10. oldu artk
ayrıca bir çok yerde bu problem ile karşılaşam arkadaşlarımıza çözüm bulamamışlar
bunu çözüp herkeze yardımcı olalım çaresini bende araştırıyorum bulunca heryere yayınlayacağım
--------------- Ekleme ---------------
mesela şimdi farkettim telefon hafızasına kurunca problem çıkartmadı
hafıza kartımı fat olarak biçimlendirmiştim(forum büyükleri tarafından tafsiye edilen şekilde )
şimdi içeriğini tamamen kopyalayıp yeniden farklı şekillerde biçimlendireceğim sonuçları yazarım..
.

ÇÖZÜMÜ:
evet açıklıyorum sorunu çözdüm
4 tane sistem uyguladım birisi oldu ama ben hepsini paylaşacam belki sizinki benimkinden farklı olur
ilk olarak a planı:
A:
1:ilk önce private,system,sys,resource, ve kişisel klasörlerimi yedekledim
2
onra dosya sistemini fat yaptım ve kartı biçimlendirdim üstüne bide telefonda biçimlendirdim
3: ardından yedeklediğim tüm dosyaları karta attım ama sonuç başarısız
A planı başarısız
sıra B planında
B:
2
onra dosya sistemini fat32 yaptım ve kartı biçimlendirdim üstüne bide telefonda biçimlendirdim
3: ardından yedeklediğim tüm dosyaları karta attım ama sonuç başarısız
B de başarısız
sıra C'de
C:
1:ilk önce private,system,sys,resource, klasörlerini yedeklemedim yani sildim.
2
onra dosya sistemini fat yaptım ve kartı biçimlendirdim
3: ardından geriye kalan kişisel klasörlerimi ( resimler mp3,mp4 vsvs) karta attım ilk önce oldu ama sonra yine aynı hatayı verdi
sıra D de
D:
1: karttaki kişisel verileri yedekledim yani private vs.vs sistem klasörlerini sildim
2: kartı fat32 olarak biçimlendirdim sonra bide telefonda biçimlendirdim
3
onra kişisel klasörleri karta attım
4:ve
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
evt sonuç başarılı dosya bozuk hatası verenler buna iyi bakın eğer program telefonunuzla uyumlu ise
bide telefon hafızasına kurmayı deneyin olursa ki %80 oluyordur o zaman önce D planını yapın yine olmazsa diğerlerini deneyin yine olmazzsa herşeyde bir hayır vardır de geç
not: bakın bulana kadar benim kart folloş oldu ee bi yorum yapın artık sorulara en kısa sürede yardımcı olacağım
herşey çok iyiy di ama programlar felan yükledikten bir süre sonra telefon her yükleme dosyasına dosya bozuk diyor ve yüklemeden çıkyor
1:
yüklediğim dosyalar s60 3rd os92 uyumlu
2:
telefonuma hiç java uygulama yüklemedim
3:
telin tüm ayarları yapıldı uygulama yöneticisi vs
4
hafıza kartım sağlam
5:
yani herşey normal
ama ben tekrar format atmak istemiyorum bu 10. oldu artk
ayrıca bir çok yerde bu problem ile karşılaşam arkadaşlarımıza çözüm bulamamışlar
bunu çözüp herkeze yardımcı olalım çaresini bende araştırıyorum bulunca heryere yayınlayacağım
--------------- Ekleme ---------------
mesela şimdi farkettim telefon hafızasına kurunca problem çıkartmadı
hafıza kartımı fat olarak biçimlendirmiştim(forum büyükleri tarafından tafsiye edilen şekilde )
şimdi içeriğini tamamen kopyalayıp yeniden farklı şekillerde biçimlendireceğim sonuçları yazarım..
.

ÇÖZÜMÜ:
evet açıklıyorum sorunu çözdüm
4 tane sistem uyguladım birisi oldu ama ben hepsini paylaşacam belki sizinki benimkinden farklı olur
ilk olarak a planı:
A:
2
onra dosya sistemini fat yaptım ve kartı biçimlendirdim üstüne bide telefonda biçimlendirdim3: ardından yedeklediğim tüm dosyaları karta attım ama sonuç başarısız
A planı başarısız
sıra B planında
B:
2
onra dosya sistemini fat32 yaptım ve kartı biçimlendirdim üstüne bide telefonda biçimlendirdim3: ardından yedeklediğim tüm dosyaları karta attım ama sonuç başarısız
B de başarısız
sıra C'de
C:
1:ilk önce private,system,sys,resource, klasörlerini yedeklemedim yani sildim.
2
onra dosya sistemini fat yaptım ve kartı biçimlendirdim3: ardından geriye kalan kişisel klasörlerimi ( resimler mp3,mp4 vsvs) karta attım ilk önce oldu ama sonra yine aynı hatayı verdi
sıra D de

D:
1: karttaki kişisel verileri yedekledim yani private vs.vs sistem klasörlerini sildim
2: kartı fat32 olarak biçimlendirdim sonra bide telefonda biçimlendirdim
3
onra kişisel klasörleri karta attım 4:ve
olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
evt sonuç başarılı dosya bozuk hatası verenler buna iyi bakın eğer program telefonunuzla uyumlu ise
bide telefon hafızasına kurmayı deneyin olursa ki %80 oluyordur o zaman önce D planını yapın yine olmazsa diğerlerini deneyin yine olmazzsa herşeyde bir hayır vardır de geç
not: bakın bulana kadar benim kart folloş oldu ee bi yorum yapın artık sorulara en kısa sürede yardımcı olacağım