Dostluğun Ne Olduğunu Arayanlara....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
Dostluğun Ne Olduğunu Arayanlara....
Tüm dostlarıma....
Dostluğu ; Dost Olmayı Bilenlere...

Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir.

Hayata değer bir yaşam, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgeçme. Ne eksik ne fazlasını ara ve seni üzenle asla uğraşma!

Riya ile paranın padişahı değiliz biz. Parçalanmış gönül hırkalarını yamar giyeriz biz. Dostlarla ağlar dostlarla güleriz biz.

Ekli dosyalar

Yasminozz

Yasminozz

Üye
güzel bi konu olmuş cnm saoll..
dostluk çok zor hele ki böyle bi zamanda çok daha zor...
bnm görüşüm şu ki; insanlar karşısındaki insanlara kendileri gibi yaklaşırsa dost aramasına gerek kalmaz ztn...bir şey bizi ne kdr üzüyo ya da ne kdr sevindiriyosa nelere kızıp nelere gülebiliyosak elbet karşımızdaki insan da öyledir ve biz de ona göre davranmalıyız...kendi incinceğimiz şeyleri başkalarına yapmamalıyız..hatır bilmeliyiz..bi anlık zevke kanıp bencilleşmeyip hatır gönül bilmeliyiz...ve tabi önce bunu kendimiz yapmalıyız ki karşımızdaki kişiden de bekleyebilelim...

son video için de bi yorumum olucak...gerçek dost evet zorda olan birine yardım eder ancak onu yanlışa sürükleyip bi de o yanlışa ortak olmaz die düşünüyorum...biri sana bi cesetle geliyo (ya da sen öyle sanıyosun) tmm tabiki de al onu içeri yardım et akıl ver ama birlikte suç işleme cnm...oh ne ala adamı gömün suçu örtün neymiş dostluk...yok cnm...gerçekler ne kdr acı da olsa (ki dost acı söyler :D) ona doğru yolu göstermesi lazım...sonunda dinlenmiceğini bilse bile doğruları söylemesi lazım... :D

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
oradaki video çocuğa her arkadaşına güvenme anlamında bir mesaj ama konuya o açıdan bakmadım ben...
şöylede düşünmek lazım yani ben öyle düşündüm
arkadaşına adam o kadar güveniyor ki onun içinde bir ceset mi var bile demeden ne olduğunu bile sorgulamadan güvenip gömüyor paketi kanlı bile görse adam arkadaşına o kadar güveniyor ki bunu sorgulamıyor bile bir cinayet işlemeyeceğinden emin ve bunda başka bir mantık arayıp bunu yapıyor olabilir..

Yasminozz

Yasminozz

Üye
gömülücek bişi olduğunu nerden biliyo o zmn...ceset olduğundan şüpheleniyo ki gömüyo... :D tabiki de adamın yaptığı sorgusuz sualsiz arkadaşlık ama herşeyin fazlası zarar deyimi burda açığa çıkıyo bence...sonuçta dostluk adına yaptığı şey yanlış olan bi şey...direk suça ortaklık yardım ve yataklık ve bi cinayeti ört bas etmek.. :D :D Praetor nerdesinnnn... :ehe

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
belkide adam biliyor çocuğa ders olsun diye yaptıkları bi anlaşma mizansen yani :D

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ama orda da hata yapıyolar o zmn...dostluk tanımı güzel ama sonuç kötü..cinayeti örtbas etmek... :ehe söz konusu dostluksa gerisi teferruattır gibi bişi olmuş bu ama yanlış...gerçek dost doğru yolu gösteren ve gerçekleri söyleyen dostunun iyiliğini isteyendir... :D :D

Tuba

Tuba

Üye
    Konu Sahibi
ben zararlı bişey görmedim sadece babanın evladına vermek istediği bi ders olarak gördüm...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:) :) :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Her şey bir tarafa da,
dostum denen şahsiyet,
her arkadaşına, eşe dosta,
"dostluğun ne olduğunu" anlatmak adına,
kapıma adamları gönderip gönderip,
sille tokat attıracaksa bana,
Başlarım öyle dosta!..

:ehe:ehe:ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:ehe :ehe :ehe

e yanii bu dostluk işleri zor zanaat...en iisi arkadaş arkadaş takılın işte.. :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
"Sadece arkadaşız" olayı mı?

:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt