Dostlarımdan yardım bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

FraT.

Üye
    Konu Sahibi
Dostlarımdan yardım bekliyorum
Sevgili arkadaşlarım öncelikle herkesin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum :)
Şimdi şu son zamanlarda telefon ihtiyacım doğdu ve kafamda sade ve sadece HTC var. Daha önce ChaCha modelini kullanmıştım hafıza problemi nedeniyle satmıştım.
Kafamdaki modeller şunlar
1)HTC WP 8S
2)HTC Desire X
Şimdi arkadaşlarım bu 2 telefon arasında kaldım ve çok tatmin edici bilgilere de ulaştığımı söyleyemem.
Sormak istediğim sorular var yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürü borç bilirim.
Gelelim sorularıma
1)HTC WP8 yeni bir deneyim olacak benim için. İlk çıktığı zamanlar uygulama kıtlığı çeken bir marketi olduğu barizdi. Şu an gayette tatmin edici boyutlara ulaştı. Bence kısa zamanda iyi yerlere geldi gibi hissediyorum. Sizin fikirleriniz nelerdir. Tavsiye eder misiniz ?
2)HTC Desire X: Android bir cihaz, android market kendini kanıtlamış gibi gözükse'de aslında o kadar verimli olduğunu düşünmüyorum çok ama boş uygulama gibi geliyor. Hali hazırda zaten android tablete sahibim. Acaba bir de üstüne android telefon alarak android içinde boğulmuş olur muyum ?

Şimdi arkadaşlarım benim telefon kullanma alışkanlığım şu şekilde,belki bu bilgiler bana yardımcı olmanız açısından faydalı olur.
-Çok sınırlı sayıda oyun (maximum 4 tane) ya yüklerim ya yüklemem.
-Daha çok internet ağırlıklı kullanım yapıyorum gerek sosyal medya dediğimiz alanlarda(fb,twitter,4sq,instagram) gerekse haber siteleri,forumlar videolar vb.
-İyi kalitede müzik dinlemeyi severim.
-Fotoğraf ve video konusuna gelecek olursam. Fotoğraf makinemi her zaman yanımda taşıma imkanım olmuyor ben biraz da pratikliği seviyorum. Telefondan tabiki çok performanslı bir beklenti içinde değilim hiçbir zamanda olmadım bu yüzden yarı yolda bırakmayacak ortalama bir kamera bana yeterli olacaktır.
Video kamera da ise ; Çok nadiren kullanımım oluyor.
-Whatsapp ve benzeri gibi mesajlaşma ve standart mesajlaşma oranım hayli yüksek. Telefonla konuşma oranım da aynı seviyede.
-Çok fazla uygulama delisi değilim,açıkçası işime yarayacak hayatımı kolaylaştıracak yegane uygulamalardan vazgeçemem onun haricindeki uygulamaları tek kalemde silebilirim.
-Şarj konusu benim için hiç sıkıntı değil 2-3 gün götürmesi benim için bir şey ifade etmeyecek beni 20 saat kadar kesintisiz götürürse hiçbir problem yaşamam.


2 Güne kadar telefon almam gerekiyor çok acil telefonsuz duruyorum şu an. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim :)
 


FraT.

Üye
    Konu Sahibi
Bölüm moderatörüne ricamdır. Konu 27 kez görüntülenmesine rağmen 1 tane bile cevap alamadığımdan konunun forum kirliliği yaratmaması açısından silinmesini rica ederim.
 
bozok_tr

bozok_tr

Üye
Ben htc wp8 derim kardeşim tabletinde varmış zaten
 
HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Ben kendi tercihimi Desire X ten yana kullanmıştım. 6 ay oldu pişman da değilim hâlâ ve windows'u PC de bile severek kullanmıyorum zaten telefonuma kesinlikle sokmam.
 


Üst Alt