dostlar,sıkıntım var yardımınız gerekli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
dostlar,sıkıntım var yardımınız gerekli
arkadaşlar,
galaxy ace almıştım teknosadan.fakat tele mesaj geldi telefon kayıt dışı diye.yarın teknosa farklı bir model verecek ama ben onu verip ne alayım.flash sıkıntım olmasın her türlü videoyu izleyebileyim netten.uygulaması bol olsun,iyi bir kamera çekimi olsun ve gps iyi olsun stiyorum.hız da önemli.yarın öğlen değiştirmeye gidecem,acil yardımınız lazım.çok zor durumdayım

--------------- Ekleme ---------------

yok mu arkadaşlar bilgi verecek olan,çok zor durumdayım

hadi dostlarım ya yardım lazım gerçekten acil

dostlarım acil yardım bekliyorum mağdurum

hoss

hoss

Üye
teknosa htc wildifire modeli var kesinlikle o cihazı tavsiye ederim flaşh player da var cihazda internetten istegin gibi video izleyebilirsin , fiyatı biraz daha arttırırsan wave 2 , htc desire ve xperia 10 gibi cihazlarda yerinde tercihler olur

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 bada kullanıyor yanılmıyorsam üstadım.wildfire yavaştı denedim.htc desire artık ülkeye yeni tel okmayacakmış desire hd varken öyle dediler,xperia x10u denedim memnun kalmadım.çok kararsızım dostlar yarın öğleye kadar bu işin hallolması lazım,çok teşekkürler üstad

eizo33

eizo33

Üye
Fiyat sorun değilse samsung galaxy S al.Her türlü videoyu oynatır.

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tel beğenmedim,teknosa paramı iade etti kredi kartıma.şimdi htc incredible s, sony ericsson xperia play veya galaxy s 2 almaya karar verdim.

61semih

61semih

Üye
en ıyısını yapmışsın paranı gerı alarak para sıkıntın yokssa galaxys2 i al kesınlıkle düşünne bıle

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
ben de onu bekliyorum dostum.ama htc incredible s arasında kaldım

dangerouz

dangerouz

Üye
Başka yerden galaxy ace almayı deneyebilirsin, teknosa galaxy ace leri toplatıyordu IMEI no' larını bildirmemiş.

ricardo45

ricardo45

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle dostum,ama bu güzel cihazdan soğudum bu olaydan sonra

nurullahstar

nurullahstar

Üye
sn kardeşim bence ace al gene siyah olandan :)
telefon çok şık, bide ekran jilatini ve slikon kılıf bulsam daha iyi olacak ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt