qelin İstanbula :D ortaköy'e akarz Tubişm :naughty: bakırköye bıle gıderım senle:ehe
Tuba.Erva Üye minoo' Alıntı: qelin İstanbula ortaköy'e akarz Tubişm Genişletmek için tıkla ... bakırköye bıle gıderım senle
minoo' Alıntı: qelin İstanbula ortaköy'e akarz Tubişm Genişletmek için tıkla ... bakırköye bıle gıderım senle
Perfect! Üye aynen ya 20 tane fizik kimya idare eder --------------- Ekleme --------------- biyoloji ne çıkarsa bahtıma artık
aynen ya 20 tane fizik kimya idare eder --------------- Ekleme --------------- biyoloji ne çıkarsa bahtıma artık
Perfect! Üye ya hep öyle genelde biyoloji iyi olan kimya fiziki yapamıyo fizik kimya iyi olan biyoloji yapamıyo ben biyoloji ile uğraşmıyorum zatn ezber bana göre değil o latince kelimeleri anlayamıyom --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Kervana bir deve katıldı var mi müsade Genişletmek için tıkla ... gel tabi gel sen daha küçüksün ama olsun
ya hep öyle genelde biyoloji iyi olan kimya fiziki yapamıyo fizik kimya iyi olan biyoloji yapamıyo ben biyoloji ile uğraşmıyorum zatn ezber bana göre değil o latince kelimeleri anlayamıyom --------------- Ekleme --------------- TuRkiShCowboy' Alıntı: Kervana bir deve katıldı var mi müsade Genişletmek için tıkla ... gel tabi gel sen daha küçüksün ama olsun
Aziz™ Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Kervana bir deve katıldı var mi müsade Genişletmek için tıkla ... haşa ne devesi yahu.. buyur kardeşim gel tabi..
TuRkiShCowboy' Alıntı: Kervana bir deve katıldı var mi müsade Genişletmek için tıkla ... haşa ne devesi yahu.. buyur kardeşim gel tabi..