Dostlar acil yardim cidden biri el atsin sevabina

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
albatros25000

albatros25000

Üye
    Konu Sahibi
Dostlar acil yardim cidden biri el atsin sevabina
Arkadaslar nokia c5-03 cfw attim ama ne olduysa oldu telefon tamamen kapandi acma tusuna basiyorum tik yok garantiye götursem alirlarmi yoksa cöpemi atacam allah rizasi icin biri el atsin

nub

nub

Üye
Pek bılgim yok ama dead flash la çözülür bi sorun :D

albatros25000

albatros25000

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bir yardim et gözunu sevem :(

nub

nub

Üye
Bak rambo_ft var forumda ona mesaj at yardımcı olur :D

albatros25000

albatros25000

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar c5-03 cfw attım telefona ne olduysa oldu acılmadı tıtresım fılan hıc bırsey yok sımdı dıger cfw atacam ama ne oluyorsa anlamıyorum tel bır baglanıyor bır gıdıyor usb cıkartıp takıyorum gelıyor gerı gıdıyor Allah rızası ıcın yaw bırıınız el atsın yada olmucaksa atıyım kurtuluyum canıma tak ettı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
dead flash denedin mi?

albatros25000

albatros25000

Üye
    Konu Sahibi
kardesım su dead flasın bı zahmet lınkını atarmısın bulamadım o kadar ugrastım ama yoksa garantı bakarmı ?

albatros25000

albatros25000

Üye
    Konu Sahibi
tmm sagolasın kardesım denıcem kardesım bunu yaparken yıne usb gıdıp gelırmı ?

albatros25000

albatros25000

Üye
    Konu Sahibi
kardesım vallahi sana ne kadar cok tesekkur etsem azdır vallahı cok sagolasın sımdı denıcem ıns olur ıste adam dedıgın sen gıbı olacak yaw sorulara cevap verecek eyw

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kardesım vallahi sana ne kadar cok tesekkur etsem azdır vallahı cok sagolasın sımdı denıcem ıns olur ıste adam dedıgın sen gıbı olacak yaw sorulara cevap verecek eyw
Teşekkür ederim. Dead flash işini görür inşallah.

albatros25000

albatros25000

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar cfw attık ne olduysa oldu calısmadı formda dead flash atın dendı attım cok sukur tıtresım geldı ama tıtresımden sonra hıcbırsey gelmıyor kapalı durumda bır yardım yapın kardeslerım yaw

albatros25000

albatros25000

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar dun aksam 6 dan gece 4 e kadar yogun ugrasmam sonucunda yatım teleofnu dead flash en sonda hata verdı ama telefonum eskısınden hızlı guzel tertıplı bır sekılde calısıyor sonra bırde hard format attım ohh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :d::d::d::d::d::d::d:

• Beğen
Tepkiler: Fa_Ni
Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
sonuna kadar katılıyorum sana kardeşim en iyisi :oke:

• Beğen
Tepkiler: albatros25000
Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
kardeş nawfrim i indir önce hiç telaş yapma telefonun düzelicek oradan kendi telefonunun orjinal fw sini indireceksin rm kodunu biliyorsan işin kolay o indikten sonra normal flash atar gibi onu telefonuna flashlayacaksın ve telefonun düzelecek bana hayır duası edeceksin :D

Fa_Ni

Fa_Ni

Üye
arkadaşım nawfrim diye bi program var forumda arat bulursun onu indir kendi orjinal fw sini o programla indircen sonra onu normal flash atar gibi teline flashlayacaksın düzelecek

Tuba

Tuba

Üye
Tek konu açmanız yeterli idi hepsi birleştirildi ve

Arkadaslar dun aksam 6 dan gece 4 e kadar yogun ugrasmam sonucunda yatım teleofnu dead flash en sonda hata verdı ama telefonum eskısınden hızlı guzel tertıplı bır sekılde calısıyor sonra bırde hard format attım ohh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

çözümlendiği için konu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt