Dört Aday Kız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

M@xWeL

Üye
    Konu Sahibi
Dört Aday Kız

Gençbir erkeğin dört tane kız arkadaşı vardı ve bir türlü hangisiyleevleneceğine karar veremiyordu. En sonunda doğru kararı verebilmek içinbir test yapmayı planladı. Kızların her birine 1000$ verdi ve 'buparayı istediğiniz gibi harcayın' dedi.

Birincikız arkadaşı, kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre vegüzellik salonlarına gitti. Geri geldiğinde genç erkeğe söyle dedi:'Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum!'

İkincikız arkadaşı ise genç erkeğin tuttuğu takımın iki kombine biletini, ensevdiği türden bir sürü video cd ve bir ay yetecek kadar bira ile gerigeldi ve şöyle dedi: Bunlar senin için aldığım hediyeler, eminim senimutlu edecektir, senin mutlu olmanla ben de mutlu olacağım.'

Üçüncükız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir süreiçersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayı da çeşitli yatırımalanlarında kullandı.Genc adama geri gelerek şöyle dedi:
- 'Bana verdiğin parayı birlikte yaşayacağımız mutlu bir gelecek için çoğalttım, çünkü seni seviyorum!'

Dördüncükız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir sürü kitap aldı, kalankısmıyla ise fakirlere yemek dağıttı. Genç adama geri gelerek söylededi:
- 'Verdiğin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek içinbir suru kitap aldım diğer kısmıyla ise senin adına fakirlere yemekdağıttım.'

Genç erkek dört kız arkadaşının yaptıklarından çoketkilenmişti. Karar vermek için arkadaşlarının verdiği cevaplarhakkında bir süre düşündü.
düşündü... düşündü... Çok iyi düşündü...
Bu belki de hayatinin en önemli kararı olacaktı...
Kolay bir karar değildi....

Arkadaşlarının verdiği cevapları bir daha düşündü...
Veeeeee...
En iri göğüslü olanla evlenmeye karar verdi... :- ))))​

Master_Evil

Master_Evil

Üye
:oke::coold:

prince14

prince14

Üye
:coold:

mservank

mservank

Üye
:kop:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bende ciddi ciddi okudum sonuna kadar :ehe

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bende :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt