Dora's Rhyming Word Adventure v1.0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Dora's Rhyming Word Adventure v1.0

Gereksinimleri: Android 2.1 ve üstü
Genel Bakış: Maçın Dora the Explorer ve bu eğitim çocuk oyun Boots ile kelimeleri kafiye

Dora kafiye Word, Macera çocuğunuzun gelişmekte okuryazarlığı becerileri üzerinde duruluyor.

Dora ve bu eğitim uygulama Boots ile kafiyeli kelimeler ve daha eşleştirerek, çocuğunuzun kelime ve nasıl dizilerek yeni sözcükler yapmak için değiştirilir ayrı sesler (fonemleri) farkına varacaklar. , Duymak ayrımcılık ve sesleri manipüle yeteneği oldukça erken çocukluk döneminde hazırlık okuma ile ilişkili ve okuma becerilerinin gelişimi için kritik bir beceri olarak kabul edilir.

Bu yeni Nick Jr Dora oyunu, Dora ve Boots Troll Köprüsü üzerinden gitmek istiyorum, ama Grumpy Old Troll bir bilmece onlara meydan okur: "Grumpy Old Troll köprü geçmiş olsun için, benim ücret ödemeniz belirteçleri bulabilirsiniz. " Çalar dinlemek ve nişanları toplamak için kafiye çift maç ve ardından, Troll en hareketli sepet içinde bu belirteçleri almak için bir sapan kullanmanız gerekir. Ancak o zaman Troll Köprüsü üzerinden gitmek mümkün olacak.

Ve macera devam ediyor! Kafiye çiftleri bulduktan sonra, çocuğunuzun ilk kelimesi sesler, biten kelime sesler ve iç sesler duymaya başlarsınız. Çocuğunuz eşleşen bir belirteç seçer gibi sözcük çiftlerini kuvvetlendirilmiştir. Bu Nick Jr app kelime sesleri öğrenince Çocuğunuzu rehberlik yardımcı olacak destekleyici yönleri ve ses efektleri vardır.

Eşleşen sözcük sesler ve hareketli bir sepet içinde belirteçleri yakalanma meydan işitme eğitim etkinliği önemli erken okuma becerileri inşa ederken çocukları oyalamak için bir araya gelirler.
Grumpy Old Troll Kullanıcı sorunu çözmeye hazır mısınız? ¡Vámonos! Hadi gidelim!

Nick Jr Dora kafiye Kelime Macera içerir:
Dora explorer tarafından öğreticiler kurşun • Kullanımı kolay
Çocuk oyun • 4 kademe eşleşen kelimeleri ve resimleri zengin bir set ile oynamak
Farklı şekillerde eşleşen • Kelime: kafiye, aynı başlangıç ​​ses, aynı biten ses, ses içinde aynı.
Hareketli bir sepette jeton koymak için • Bir sapan oyunu
Eşleşen sözcük sesleri güçlendirir • seslendirme
• çocuklar tarafından test edilmiştir
• Müfredat Okul öncesi eğitim uzmanları tarafından geliştirilen ve Yorumlar
• Oyuncu profilleri artık birden fazla çocuğun ilerleme oynatmak ve kaydetmek için izin
Çocuğunuzun app nasıl ilerlediğini gösterir • Veli Raporlama.
Daha Fazla Bilgi:

[QR]https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.playsoft.dora&feature=apps_topselling_new_paid#?t=W251bGwsMSwyLG51bGwsImZyLnBsYXlzb2Z0LmRvcmEiXQ..[/QR]
İndirme linkleri:

yyy

Üye
Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt