Doors Akademi, Sizi Yeni Keşiflere Davet Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Doors Akademi, Sizi Yeni Keşiflere Davet Ediyor


Yeme içme sektörüne uzman eleman yetiştirmek amacıyla Bomonti'de 3 bin m² alana kurulan Doors Akademi'nin Mayıs ayı programında, pek çok farklı ve eğlenceli workshop, amatör mutfak tutkunlarını bekliyor. Doors Akademi'nin alanında uzman eğitmenleri tarafından Arçelik sponsorluğunda verilen derslerde, 'Bella Italia'dan 'Sağlığımız ve Glutensiz Hayat' eğitimine, Anneler Günü için özel yemek workshop'larından 'Beş Yıldızlı Brunch' eğitimine kadar farklı ilgi alanları için pek çok seçenek yer alıyor. Siz de yemek yapmaktan keyif alıyor ve değişik mutfakları tecrübe etmek istiyorsanız, Doors Akademi'nin Mayıs programı tam size göre!

Yeme içme sektörüne kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla, Arçelik'in ana sponsorluğuyla hayata geçirilen Doors Akademi; profesyoneller ve amatörler için verdiği eğitimlerle Türkiye'de yiyecek ve içecek sektörünün ihtiyacı olan uzmanlığı, uluslararası standartlarda eğitim ve yeniliklerle sağlayan lider kuruluş olmayı amaçlıyor. Öztiryakiler, Doluca ve İlly'nin katkılarıyla eğitim hayatına başlayan Doors Akademi'nin amatörler için hazırladığı Mayıs ayı programı, yemek yapmaya ilgi duyan herkesin aradığını bulabileceği farklı eğitimler sunuyor.
Doors Akademi'nin alanında uzman eğitim kadrosu tarafından verilecek amatör eğitimler mutfakta farklı ilgi alanlarına ve farklı uzmanlıklara hitap eden çeşitliliğiyle mutfak tutkunlarının aradığı her şeyi bir arada sunuyor. Mayıs ayı eğitimlerinde 'Bella Italia'dan 'Sağlığımız ve Glutensiz Hayat' eğitimine, Anneler Günü için özel yemek workshop'larından 'Beş Yıldızlı Brunch'a kadar pek çok farklı zevke ve ilgi alanına hitap eden eğitim, amatör mutfak meraklılarını bekliyor.
Amatörler için farklı mutfakları deneyimleme fırsatı
İstanbul Doors Group'a ait restoranlarda görev yapan dünyaca başarılı yerli ve yabancı şefler eğitimlere konuk şef olarak katılacağı profesyonel meslek eğitim programlarının yanı sıra başlangıç ve ileri seviyedeki meraklı mutfak tutkunlarına gündüz, akşam ve hafta sonu programları sunan Doors Akademi, farklı konularda kendini geliştirmek isteyenlere alanında uzman isimlerle Doors Akademi'de farklı mutfakları deneyimleme imkanı da sunuyor.
Doors Akademi'de Arçelik'in ana sponsorluğunda verilecek amatör eğitimler; İtalyan Mutfağı, Yerel Türk Mutfağı, Uzakdoğu Mutfağı, Ortadoğu Mutfağı, Diyet Menüleri ve Sağlıklı Beslenme Eğitimleri, Ekmek Eğitimleri, Pasta ve Çikolata Kursları, Parti ve Davet Menüleri, Kişi ve Gruplara Özel Yemek Eğitimleri, Amatör Bar Eğitimleri, Yemek - Şarap Workshopları ve Yarının Büyüklerine Eğitimler konu başlıklarında meraklıları ile buluşacak.
Sektördeki diğer eğitim kurumlarından farklı olarak eğitim modellemesi yüzde 40 okul (yüzde 70 pratik ve yüzde 30 teori) yüzde 60 işyeri uygulaması şeklinde kurgulanan Doors Akademi'de ilk etapta üç ana dalda verilecek olan profesyonel eğitim programları teori, mutfak ve uygulama eğitimi olarak üç bölümden oluşan profesyonel eğitim programları pişirme sanatının tüm inceliklerini öğretecek. Profesyonel aşçılık, profesyonel pasta ve ekmekçilik, servis elemanı eğitimi dallarında mutfak profesyonelleri yetiştirecek Doors Akademi, uluslararası temel teknikler ile beceri geliştirmeye ve damak tadı kavramını yerleştirmeye yönelik kapsamlı eğitim alan öğrencilere, uygulama eğitimlerinde zamana karşı hız ve ekip çalışması gibi konularda da pratik yapma imkanı da sunuyor.

Yeme içme sektörüne kalıcı ve yenilikçi projeler kazandıran ve çalışmalarının sonucunda değer yaratmayı ilke edinen İstanbul Doors Group'un sektöre değer katacak yeni projesi Doors Akademi, yılda bin 200 profesyonel öğrenci, 2 binin üzerinde amatör mutfak tutkunu ve 100'ün üzerinde kurumsal müşteriye eğitim verecek. İstanbul Doors Group'un sektördeki 20 yılı ve yetiştirdiği sayısız elemandan gelen tecrübesini aktardığı Doors Akademi, sektörünün ihtiyacı olan uzmanlığı, uluslararası standartlarda eğitim ve yeniliklerle sağlayan lider kuruluş olmayı amaçlıyor.
 

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
1K
Doğuş Pertez
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
589
bydexer
metafizikuzman
Cevap
0
Görüntüleme
2K
metafizikuzman
HeiLmasTer®
Cevap
0
Görüntüleme
637
HeiLmasTer®


Üst Alt