mreren38 Üye Konu Sahibi uribaju' Alıntı: farkın nedir dostum oyunu sen mi yaptın? Genişletmek için tıkla ... Senden ve diğer tüm Türk forumlarından önce ben paylaştım budur farkım. ----------Eklendi @ 19:48:43 ---------- Yazıldı @ 19:48:09 ---------- boboavnix' Alıntı: saolasın oyun için . Genişletmek için tıkla ... iyi oyunlar
uribaju' Alıntı: farkın nedir dostum oyunu sen mi yaptın? Genişletmek için tıkla ... Senden ve diğer tüm Türk forumlarından önce ben paylaştım budur farkım. ----------Eklendi @ 19:48:43 ---------- Yazıldı @ 19:48:09 ---------- boboavnix' Alıntı: saolasın oyun için . Genişletmek için tıkla ... iyi oyunlar
mreren38 Üye Konu Sahibi mtu75' Alıntı: çok aramıştım ama bulamadım açıklamalardan dolayıda tşkkürler oyun müthiş Genişletmek için tıkla ... İyi oyunlar. ----------Eklendi @ 16:55:13 ---------- Yazıldı @ 16:54:17 ---------- exelts123' Alıntı: bnde sensorle ilgili bi hata verio oyuna girmeden o.o Genişletmek için tıkla ... Telefon modelini ve hata metninin tamamını verirsen yardımcı olabilirim. ----------Eklendi @ 16:55:42 ---------- Yazıldı @ 16:55:13 ---------- JBelieber' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İyi oyunlar.
mtu75' Alıntı: çok aramıştım ama bulamadım açıklamalardan dolayıda tşkkürler oyun müthiş Genişletmek için tıkla ... İyi oyunlar. ----------Eklendi @ 16:55:13 ---------- Yazıldı @ 16:54:17 ---------- exelts123' Alıntı: bnde sensorle ilgili bi hata verio oyuna girmeden o.o Genişletmek için tıkla ... Telefon modelini ve hata metninin tamamını verirsen yardımcı olabilirim. ----------Eklendi @ 16:55:42 ---------- Yazıldı @ 16:55:13 ---------- JBelieber' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... İyi oyunlar.
Mufche Üye 5800 Navigation Edition Hata Metnide; No Class Def Found Error java.lang.NoClassDefFoundError javax.microedition.sensor Data Listener
5800 Navigation Edition Hata Metnide; No Class Def Found Error java.lang.NoClassDefFoundError javax.microedition.sensor Data Listener
immortal_7 Üye mreren38 paylaştığın için sağol ama bunların da yenisi çıktı Doodle Jump Facebook sayfasında gördüm
mreren38 Üye Konu Sahibi immortal_7' Alıntı: mreren38 paylaştığın için sağol ama bunların da yenisi çıktı Doodle Jump Facebook sayfasında gördüm Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım senin o yenisi dediğin henüz sadece iOS için. Androide bile gelmedi. Biz de takip ediyoruz herhalde.
immortal_7' Alıntı: mreren38 paylaştığın için sağol ama bunların da yenisi çıktı Doodle Jump Facebook sayfasında gördüm Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım senin o yenisi dediğin henüz sadece iOS için. Androide bile gelmedi. Biz de takip ediyoruz herhalde.
Mufche Üye 5800 Navigation Edition telefonum Hata Metnide; No Class Def Found Error java.lang.NoClassDefFoundError javax.microedition.sensor Data Listener Bunu nasil cozerz?
5800 Navigation Edition telefonum Hata Metnide; No Class Def Found Error java.lang.NoClassDefFoundError javax.microedition.sensor Data Listener Bunu nasil cozerz?
mreren38 Üye Konu Sahibi exelts123' Alıntı: 5800 Navigation Edition telefonum Hata Metnide; No Class Def Found Error java.lang.NoClassDefFoundError javax.microedition.sensor Data Listener Bunu nasil cozerz? Genişletmek için tıkla ... İlk defa duydum kardeş bu söylediğin hatayı. Benim bi fikrim yok. Fikri olan arkadaş varsa yardım ederler.
exelts123' Alıntı: 5800 Navigation Edition telefonum Hata Metnide; No Class Def Found Error java.lang.NoClassDefFoundError javax.microedition.sensor Data Listener Bunu nasil cozerz? Genişletmek için tıkla ... İlk defa duydum kardeş bu söylediğin hatayı. Benim bi fikrim yok. Fikri olan arkadaş varsa yardım ederler.