'Patron Üye benden sana bı guzellık dostum http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-oyunlari/bomba-doodle-jump-sensor-348983.html
benden sana bı guzellık dostum http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-oyunlari/bomba-doodle-jump-sensor-348983.html
~ angLr ^^ Üye ylmaz5050' Alıntı: doodle jump oyununu 5800 veya 5230da oynayan varmı?? sensörlü olarak oynamak istiyorum. lütfen 5230a uyarlı doodle jump oyununu paylaşırmısınız?? Genişletmek için tıkla ... Ben 5800 da oynadım. Sensörlü olarak.
ylmaz5050' Alıntı: doodle jump oyununu 5800 veya 5230da oynayan varmı?? sensörlü olarak oynamak istiyorum. lütfen 5230a uyarlı doodle jump oyununu paylaşırmısınız?? Genişletmek için tıkla ... Ben 5800 da oynadım. Sensörlü olarak.
bthn_997 Üye MaxiHipHopLife' Alıntı: İconla ilk kez tanışan insanın dramı. Genişletmek için tıkla ... adam çalışmayan var mı acaba diye denemiş bence
MaxiHipHopLife' Alıntı: İconla ilk kez tanışan insanın dramı. Genişletmek için tıkla ... adam çalışmayan var mı acaba diye denemiş bence
narutokun Üye Merhaba arkadaşlar benimde telefonum e63 onu nası oynayabilirim? ----------Eklendi @ 19:35:01 ---------- Yazıldı @ 19:32:01 ---------- Merhaba arkadaşlar benimde telefonum e63 onu nası oynayabilirim? bide şimdi indirdim de ovi suit ile ama yüklenemiyor diyor yardım edermisiniz?
Merhaba arkadaşlar benimde telefonum e63 onu nası oynayabilirim? ----------Eklendi @ 19:35:01 ---------- Yazıldı @ 19:32:01 ---------- Merhaba arkadaşlar benimde telefonum e63 onu nası oynayabilirim? bide şimdi indirdim de ovi suit ile ama yüklenemiyor diyor yardım edermisiniz?
USAForever Üye Merhaba Arkadaşlar Oyunda Dünya Rekormeni Benim Ancak Skorumu Pek Paylaşmıyorum çünkü oyunu oynamayı bıraktım arada bir girip 100 150bin yapıp çıkıyorum buraya da inanmayanlar için kendi telefonumdan ekran görüntüsünü kaydettim =) .. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Merhaba Arkadaşlar Oyunda Dünya Rekormeni Benim Ancak Skorumu Pek Paylaşmıyorum çünkü oyunu oynamayı bıraktım arada bir girip 100 150bin yapıp çıkıyorum buraya da inanmayanlar için kendi telefonumdan ekran görüntüsünü kaydettim =) .. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
berat_berk Üye De-Morgan' Alıntı: arkadaşım oynarsın ama sensörlü oynuyamassın ancak fw attığın zaman sensör olur Genişletmek için tıkla ... fw atma ???
De-Morgan' Alıntı: arkadaşım oynarsın ama sensörlü oynuyamassın ancak fw attığın zaman sensör olur Genişletmek için tıkla ... fw atma ???