Donum çalındı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
intihar etmiş :(

batuone

Üye
acı kayıp :( :zuhaha:

greenmile

greenmile

Üye
donu böylese kendisi nasıldır deyip çalmışlar kabuğu

.BlueTR

.BlueTR

Üye
sen kaç yaşındasın :D:D

Necmati

Necmati

Üye
konu hort :zzz:

zaza

zaza

Üye
hakketten nerde bu çocuk özledim keratayı daha öğreneceğim çok şey var bundan :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
2. edward klasiği :ehe

Tarzını değiştir biraz :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Kendisine küfrettirmekten zevk alan bir tip belli ki!..

zaza

zaza

Üye
bu kişi edwird olabilir :hmmm uzun bir ara ortalarda yok demekki kendini unutturmaya çalışıyor :hmmm

şüpheliler listesine koydum :d:

Dampierre

Dampierre

Üye
oğlum yaşama sen, epic fail'mısın nesin, saçma sapan konular açıyosun, psikolojin bozuk belli ama çok komik açtığın konular. biraz hayattan zevk almaya bak, saçma sapan şeyleri kafaya takıyosun.

technoshark

technoshark

Üye
Neden bahçeye asıyorsun arkadaşım, evinin içersine al bir tane kelebek :) evde as kurusun :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
merhaba arkadaşlar. dün gece geç yattığım için bugün çok geç kalktım ve başıma gelenler beni derinden sarstı. arka bahçede asılı olan iç çamaşır ve üst başlarım çalınmış. annemde o sıra dışarıya çıkmış ve babam da kahvehanedeymiş ve babam hâlâ şu anda dışarıda ve bu olanlardan bitenlerden haberi yok. yani evde tek kalmışım. babam daha eve gelmedi ve bunları duyunca beni çok fena dövecek. şu anda moralim çok bozuk ve intihar aklımın uçundan geçmiyor değil. 2010 yılının son haftasında olacak iş mi bu şimdi. 2010 yılı benim için çok sancılı geçti ve 1 hafta kendimi eve kapatıp başıma bela gelmemesi için yeni yılı dört gözle bekleyeceğim. donum güzel donum. en sevdiğim donum çalınmış. ne özgüvenle almıştım ben o donumu. biriktirdiğim paralarla almıştım. üstünde tazmanya canavarı vardı. o donumu alınca o kadar sevinmiştim ki, 2 hafta giydiğimi biliyorum. birkaç güzel pantolonum da çalındı ve yaşamanın artık anlamsız olduğunu düşünmeye başladım. sizce babama ne tür yalan uydurmalıyım ki dövülmekten kurtulayım?

Not: bana inanmayan arkadaşlara bırakılan bu notta beni ciddiye alın ya da almayın fakat saygı çerçevesinde mesajlar yazın. sizlerden rica ediyorum.

sana kısmet var demekki ne diyelim allah tamamına erdirsin

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Senınkı tazmanyali he... bak bununda donuna ne olmus :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve Silinen Üye 2149105
Necmati

Necmati

Üye
:ehe:ehe

mangdaşire

mangdaşire

Üye
donum güzel donum. en sevdiğim donum çalınmış. ne özgüvenle almıştım ben o donumu. biriktirdiğim paralarla almıştım. üstünde tazmanya canavarı vardı. o donumu alınca o kadar sevinmiştim ki, 2 hafta giydiğimi biliyorum.
off ya kardeşim senin adına çok üzüldüm.bu olayın benzeri benimde başıma geldi.benimde subzerolu donum vardı,arkadaşım pantolunumu çekiştirdigi için hem pantolunum hem de subzerolu donum yırtıldı.halbuki ben o donu pazarın en kaliteli esnafından almıştım.bende bu donu ilk aldıgımda 3 ay giymiştim.banyodan ıslak ıslak çıkardım,donu da ıslatırdım.hatta birgün üstündeki subzeronun hatrına ıslakken buzluga koyup dondurdum.dışarı çıkarken giydim,arkadaşıma da gösterdim.baaaaaak benim subzerolu donum vaar,hemde buzlu yaaaaaa,senin var mıııııı? dedim.arkadaşım çok kıskandı,bende hemen almaya gidiyom dedi,buluşmanın ilk dakkasında o da pazara gidip aldı.donlarının bulunması dilegimle,güle güle...:ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve Kǔr Şâd
Redoxon_girl

Redoxon_girl

Üye
haha olayı fazla trajikleştirmemiş misin:)

technoshark

technoshark

Üye
yoksa siz hala çekoslavakyalaştıramadıklarımızdanmısınız ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105 ve Necmati
mobilegeek

mobilegeek

Üye
Denize girmeseler bari donla. :ağlarım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...