Donna Grey 2.0 Edited By JHAM2005™

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Donna Grey 2.0 Edited By JHAM2005™
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Tepkiler: ringofdie, muhsinsa ve ÇaRşI 2387
teşekkürler abi üstteki bildirimleri nasıl elde ederiz bide menü ikonlarıni ekleyebilirmsn ?

Menü simgeleri gösterildiği gibi görünmek olun "Donna Grey Edited by KKroto/Sr X

abi şu üstten kayan bar var ya onu degistirebilirmiyiz mesela baska bi temadan sadece ust bari aktarabilir miyiz bir de su alt barda ne var ne yok silebilir miyiz

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
abi sana bi tema versem silebilir misin alt barını ?

evet de ben hepsinin kaybolmasını istiyorum telefon simgesi ile bul simgesi duruyor daha veya su 1.resimdeki gibi yapabilir miyiz

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
evet de ben hepsinin kaybolmasını istiyorum telefon simgesi ile bul simgesi duruyor daha veya su 1.resimdeki gibi yapabilir miyiz
joshlog mod uyguladığın ise kullanmış olduğun avkon2 yi gönder onda bulunan arama ve bul simgesini de sileyim
ilk resimdeki ikonlar elimde yok

ben orjinal avkon kullaniyorum elinde orjinal varsa silip atar misin yoksa ben kendi telefonumdan atayim mi orjinal avkonu

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
ben orjinal avkon kullaniyorum elinde orjinal varsa silip atar misin yoksa ben kendi telefonumdan atayim mi orjinal avkonu
joshlog mod uyguladan iconlar üzerinde oynama yapılmaz oynama yapılır da telefona atamazsın

Son düzenleme:
nasil yani anlamadim ben joshlog mod yapyim zaten cok onceden ?