Dönme Sakın Geri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Dönme Sakın Geri
skım yetmedi sana yetinmek nedir bilmedin.. ve hiç bilmezdin zaten ama bnm sunduğum ask yetinmen gerekenden daha çok fazlasını vaat etmişti sana benim gibi sewmeye biliorm yüreğin yetmedi baştan ewt daha en baştan biliodm birgn unutulan aldatılan ne varsa bni onlara katacağını kavgam mücadelem sni anlık sewmelerle yaşatmk içindi hiç bir zaman bnm olmayacağını bile bile diledm seni allah tan sadece bnm olmanı ama asla bu beklentiyle sewmedm sni.. sewdm ewet we birgn hiçsey söylemeden çekp gideceğinide bile bile kalman beni bnm sni sewdğim kadar sewmn gerekmedi hiç hiç bir şey için söz wermen gerekmedi gercek askmış warlığını oluştrn hiç bir zerre beni anlamadı belkide anladıda .. ya ben sana fazla geldm yada sende bşeyler eksik kaldı kalbimi feda etmiştm ateşe atmştm ble bile kendimi son için fazla beklemek zorunda olmasamda alıştm artık bu basit we sıradan kavgalarımıza biliyrmsn her elimi unattığmda boşluktu tuttğm her sana dokunmak istedğmde koca bir hçti buldğm her yemn edişimde bozmak oldu sonum savrldm ettiğim dualar kdr yktn her sna bakşmda gzlern öyle canımı acıttıki her cnm acıdığnda dştm ben artık dşüp ölmektn değil düştüğmde ölmemektn yorldm hç isyan etmedm kadere hç kmseyi sormlu tutmadm hiç beddua etmdm sna we hiç lanet etmedmm askına .. sessizce ağldm ardndn bakarkn özlediğimi bile bile sustm .. yaşamalıyım we yaşadkça seni sewmelydm çnkü bliyrdm askn bnmle brlkte gelmeyecekti mezara ben böyleym işte böyle büyük sewdm sni söylesene km sewdi sni bu kadar körü körüne .. bu kdr beklentisiz bir warlığı sewiyr olmk kolaydı her zmn bense yokluğunu sewdm senin kolay olan warlığını değil zor olan yokluğunu sewdm dönmen için değil hiç dönmeyeceğini bilerek .. sewmen için değil hiç sewmeyeceğini bilerek koskocamn bir sensizliği içimdeki her bir hücreye itinayla yerleştirerk gttğin yollara mutluluk duaları serperek beklemedn dönmn için yalwrmdn yaşaya yaşaya we acımı sindirerek sewdm !!!
DÖNME SAKIN!!!

DilaY YıldırıM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...