Döneceksin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DefectoR

Üye
    Konu Sahibi
Döneceksin...
Bunu bir zamanlar bende çok önemli yeri olan birisine yazmıştım, aslında oturup yazmak denmez benimkine msj olarak atmıştım sizlerle paylaşmak istedim...

Biliyorum şimdi gidiyorsun, belki bir daha hiç dönmeyeceksin, aslında dönmek isteyeceksin ama dönemeyeceksin.

Gideceksin buralardan benliğinden atacaksın beni damarlarında kanlar fışkırırcasına, yaralanmışsın bi kere ama artık bedenin atıyor her zerremi bedeninden, gücün kalmayacak, dönmek isteyeceksin, son bir çırpınış ve son bir bakış ile dön bana diyeceksin gözlerinle, ama artık çok geç olmuştur, çünkü bedenindeki son zerremi de atmış olacaksın...

O an, o an toprağı isteyeceksin, bensizliğin bedenini, ruhunu tükettiğini hissedeceksin, toprağa yöneleceksin, kurtuluşu onda arayacaksın ama bu halinle toprak bile kabul etmeyecek seni...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Abi tam damardan girmişsin yaa :agla:

POWER

POWER

Üye
Off off :agla

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Süper :agla

Ozan

Ozan

Admin
:agla

manyak!

manyak!

Üye
herkesi ağlatmışsın bee bende dahill:agla

DefectoR

Üye
    Konu Sahibi
o'da dahil...

omayra

Üye
Hüzün kokan bir aşk.. Ama her hüzün, ardından gelecek güzelliklere gebedir. Dönen sevgiliyi kabul etmek, çoğu zaman aşığın yapmaktan kaçamayacağı bir şeydir ;)

DefectoR

Üye
    Konu Sahibi
Hüzün kokan bir aşk.. Ama her hüzün, ardından gelecek güzelliklere gebedir. Dönen sevgiliyi kabul etmek, çoğu zaman aşığın yapmaktan kaçamayacağı bir şeydir ;)

Kesinlikle :oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
:agla :agla :agla

can0767

Üye
Tşkk

satman

Üye
cok guzelmıs

yassose

Üye
:oke::oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...