sasua42
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ne gibi bir sorun oluştururki, bu sistemle bile açan oyun, kaldıki bu konudaki sistemde canavar gibi oynatır.Witcher ve gta 5 de sorun yaratır ama
Bi kaç yıl daha idare eder
520M in gücünü ne sanıyorsunuz bu kartın gücü gt8600 den bile düşükNe gibi bir sorun oluştururki, bu sistemle bile açan oyun, kaldıki bu konudaki sistemde canavar gibi oynatır.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim senin dediğin kartın direxct sürümü 10 dur ve işlemci ve cpu değerleri düşük, 520m nin ona nazaran daha yüksektir ve direcxt 11 dir, o yüzden rahat oynayacağına eminim.520M in gücünü ne sanıyorsunuz bu kartın gücü gt8600 den bile düşük
Komik olan nedir?Komikmişberbat eski bi sistem
4. Nesil i7 ile 2. nesil i7 arasinda o kadar ahim şahim fps farki yok isinmasi fazla 2. NesilinAçar Ama Sistem Eski Zorlanacaktır GPU O İşlemcinin Üzerine 4 Nesil Yeni İşlemciler Çıktı Ekran Kartını Saymıyorum Bile
İstersen Bir Kıyaslama Yap Bakalım Fark Varmı Yokmu Senin Kullandığında Sırf 4 Çekirdek Vardır 32 yada 45 Nm Ama Yenilerde 6 Çekirdek 14 Nm Çok Lafa Gerek YOk Aradaki Fark Ortada Enerji Tüketimini Saymıyorum Zaten Ki Sanırım 12 MAntıksal İşlemcisi Var Seninkinde 4 Yada 8 Dir Ama 8 Zor4. Nesil i7 ile 2. nesil i7 arasinda o kadar ahim şahim fps farki yok isinmasi fazla 2. Nesilin
Ekran kartina gelince low da olsa da olur overlock da yapabilirim
Çekirdek konusunda 2 çekirdekli islemci ayni anda 5 klasör aciyorsa 4 cekirdekli 10 klasor aciyor demektir.ben bu pc sadece oyun acip performansi ust duzeye getirip turbo boost aciyorum the witcher 2 de kasma 0 yağ gibi skyrim dede kasma yok kardesiim akiyor oyun...İstersen Bir Kıyaslama Yap Bakalım Fark Varmı Yokmu Senin Kullandığında Sırf 4 Çekirdek Vardır 32 yada 45 Nm Ama Yenilerde 6 Çekirdek 14 Nm Çok Lafa Gerek YOk Aradaki Fark Ortada Enerji Tüketimini Saymıyorum Zaten Ki Sanırım 12 MAntıksal İşlemcisi Var Seninkinde 4 Yada 8 Dir Ama 8 Zor
Madem burdaki yazanları inkar ediyorsun neden konu açtınÇekirdek konusunda 2 çekirdekli islemci ayni anda 5 klasör aciyorsa 4 cekirdekli 10 klasor aciyor demektir.ben bu pc sadece oyun acip performansi ust duzeye getirip turbo boost aciyorum the witcher 2 de kasma 0 yağ gibi skyrim dede kasma yok kardesiim akiyor oyun...
Sanırım Oyunlardada 2 Klasör AÇıyorsun? 32 Nm İşlemcinin Yaptiği İşlem Hızı İle 14 Nmlik Bir İşlemci Birmidir Sence?Çekirdek konusunda 2 çekirdekli islemci ayni anda 5 klasör aciyorsa 4 cekirdekli 10 klasor aciyor demektir.ben bu pc sadece oyun acip performansi ust duzeye getirip turbo boost aciyorum the witcher 2 de kasma 0 yağ gibi skyrim dede kasma yok kardesiim akiyor oyun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?