Domuzdan insan organı yapacaklar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Domuzdan insan organı yapacaklar

Çinli bilim adamlarının, basit domuz hücrelerini kök hücreye çevirmenin yolunu bulduğu açıklandı.
Şanghay Biyokimya ve Hücre Biyolojisi Enstitüsünde görevli Xiao Lei öncülüğündeki bilim adamları, bu kök hücreler aracılığıyla domuz genlerini değiştirerek gerektiğinde bu organların insanlara nakledilebilmesinin yolunu açabileceğini düşünüyor.
Sonuçları Moleküler Hücre Biyolojisi Dergisinde yayımlanan makalede, 10 haftalık bir domuzun kulak ve kemik iliğinden alınan basit hücrelerin nasıl yeniden programlandığı anlatılıyor. Hücrelerin laboratuvar ortamında değiştirilip geliştirilerek embriyonik kök hücrelere dönüştürüldüğü, bu kök hücrelerin, vücuttaki herhangi bir hücreye dönüşme kapasitesine sahip olduğu belirtiliyor.
Bu buluşun, domuzların hücrelerini genetik inşa yoluyla değiştirerek insana nakledilebilecek organlar elde etmeyi mümkün kılabileceği ifade ediliyor.

ölürüm yine domuz hücresini kullanmam :ehe

Pure Life

Pure Life

Üye
:kop::kop:

Speedy

Speedy

Üye
Vay bea domuzdan nakil demek sonra huyu suyu değişmesin insanların :)

_KadirşinaS_

Üye
Her ne kadar iğrenç görünse yada kulağa iğrenç gelse bile, gayet mantıklı.Çünkü organlarının yapısı ve vücudunda dağılımı olarak insana en çok benzeyen hayvanlardan biri domuz. (Başka var mı bilmediğim için biri dedim.Belki de en çok benzeyen tek hayvandır)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir de benzediğimiz domuzlar çıktı ... :agla neler oluyor bilim dünyasında

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadaşlar Allah herseyin en guzelini yartmamışmı peki neden allahın yartıgı birşeyden bu kadar nefret ediliyor allahın yaratıklarını begenmıyormusunuz bildigim kadarıyla dinimizde geğiş getirmeyen hayvanların yenılmesi günah ama bu o hayvanlardan nefret etmemiz anlamına gelmez
bence eger insan sağlıgı için önemli ise sorun olmaz ha domuz hücresi ha insan hücresi kırın artık şu zincirleri

Salihyet

Salihyet

Üye
Bu hayvandan nefret edilmesinin bir çok sebebi vardır ;
Örneğin; hayvan pisliği ile beslenebilir olması, bu hayvanın etini yiyen kişide kıskançlık, haya hissiyatının azalması-kaybolması..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet salih doğru söylüyor... avrupa ve dünya daki bütün sapıklıkların sebebi olarak da domuz etinin kıskançlığı yok etme etkisi gösteriliyor...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
evet salih doğru söylüyor... avrupa ve dünya daki bütün sapıklıkların sebebi olarak da domuz etinin kıskançlığı yok etme etkisi gösteriliyor...
aman allahım neee türkiyedeki tecavuzculer domuz eti baya cok tuktıyorlar desene :D:D:D yav hıç gülesim yoktu yani tecavuzun suclusu domuz etimi diyorsunuz :D:D:D:D:Dsuçlu bulundu tecavüzcü domuz valla dur daha neler duyacazz
ayrıca dışkı ve pislikle beslenen tek hayvan domuz degildir yedigimiz balıkların bir bölümü tavuk besleyenler ii bilir tavuklar insan pisligiyle at pisligi beslendıgı oluyo domuz eti haram yemiyoruz şimdiye kadarda yemedim ama ben sahsen nefrette etmıyor rahatsızda olmuyorum

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aman allahım neee türkiyedeki tecavuzculer domuz eti baya cok tuktıyorlar desene :D:D:D yav hıç gülesim yoktu yani tecavuzun suclusu domuz etimi diyorsunuz :D:D:D:D:Dsuçlu bulundu tecavüzcü domuz valla dur daha neler duyacazz
ayrıca dışkı ve pislikle beslenen tek hayvan domuz degildir yedigimiz balıkların bir bölümü tavuk besleyenler ii bilir tavuklar insan pisligiyle at pisligi beslendıgı oluyo domuz eti haram yemiyoruz şimdiye kadarda yemedim ama ben sahsen nefrette etmıyor rahatsızda olmuyorum

tecavüz demedim:nono: kıskançlığı azaltıyor ve sapıklıklar çıkıyor ... amerikan ailelerinin mesela aile yapısını biliyoruz onun gibi :ehe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Tamam sapikligin suclusu domuz etimi :):):)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet herşeyin suşlusu oo o :kop:

Salihyet

Salihyet

Üye
Bu kadar yaygara bütün ciddiyeti düşürürü, anlamak istenilen anlaşılmamıştır belli ki :)

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
yuh yahu yuh neLeri var !

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya şakasına söylüyorum engin abi ciddiye alma :ehe

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ya şakasına söylüyorum engin abi ciddiye alma :ehe
sorun degil yaa ne olduki :D:D sana tevsiyem bir konuyu mantıgına bırak içgusuel dusunme :D sen iyi birsin sitede cok emegin var bilgilerin paylasımların için tşk kendi adima

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...