Domuz gribi aşısı olmayı düşünüyor musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Domuz gribi aşısı olmayı düşünüyor musunuz ... ?

Pure Life

Pure Life

Üye
Evet düşünüyorum

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aşı içerisindeki civa kana karıştığında ciddi sağlık problemleri ortaya çıkabiliyor ... Aşı damara yapıldığı için direk kana karışıyor zaten ...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Kesinlikle düşünmüyorum.

İlginç ama dünyada yayılma hızı örneğin %5 ise şuan Türkiye'de bu hız %25. Kötü kokular var gibi geliyor burnuma...

Candy

Candy

Üye
Kesinlikle düşünmüyorum.

İlginç ama dünyada yayılma hızı örneğin %5 ise şuan Türkiye'de bu hız %25. Kötü kokular var gibi geliyor burnuma...

Kesinlikle sana katılıyorum. Ayrıca bu hastalığın aşısı hastalıktan daha ölümcül... Sanki bu işin içinde bi bit yeniği var ama hayırlısı... Aşıdan ölme ihtimalin, hastalıktan ölme ihtimalinden daha yüksek! :allalla:

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Bu aşıyı kontral ediyolarmış ama yinede düşünmüyorum:cool

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kendimi Riske atamam , güvenemiyorum:)

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Düşünmüyorum şuan işim olmasa bu konu hakkında bilgi paylaşacaktım. Domuz gribinin belirtileri filan...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Amerika ve almanya gibi ülkeler askerlerine bu aşıyı yapmıyor ... Kafa karıştırıcı ...

catalfleg

catalfleg

Üye
Amerika ve almanya gibi ülkeler askerlerine bu aşıyı yapmıyor ... Kafa karıştırıcı ...
bi bit yeniği olduğu için yapmıyolardır ndn yapmasınlar yoksa en onemlı şeylerin başında qelenler askerler..

aLone

aLone

Üye
internetten araştırdım bazı kaynaklar abd deki bi ilaç firmasının uydurması olğunu filan söylüyo ama çok kararsız kaldım bu aşı için =\

lovestar

lovestar

Üye
düşünmüyorum kesinlikle.yeni bir hastalık ve tedavisi o kadar da yaygın değil.denek olarak kullandırmaya niyetim yok kendimi.ya sadece semptomları yok eder virüsün vücuttaki hasarı devam ederse.bizim hastaneye de gelmiştir muhtemelen.bugün 8 de nöbete gidicem.çok insana bu aşıyı yapıcaz ama kendime asla yaptırmam...

arslansem

arslansem

Üye
Ülkemize önlem alınmazsa ciddi şekilde yayılacak..Ben aşı olamıyorum hemen bayılıyorum olmak istemiyorum :agla
Ama olmak gerekirse öyle ya da böyle olacaz :mahcup:

ForMyPeople

Üye
neyin aşısı yahu ölceksek ölürüz zaten

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
Ben kararsızım ama zararlı diyorlar tam net bir bilgim yok.. Zararlıysa yapılmasın tabi.

Odysseus

Odysseus

Üye
Önce Sağlık Bakanı üzerinde denerlerse yaptırırım :pro:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İsterse Sayın Obama denesin, ben yine yaptırmam.
Kesin ona iyi olan aşıyı vururlar, ya sakat olan aşı bana rast gelirse, kendimi deneme tahtası olarak hissetmiyorum :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biz kobay değiliz insanız :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Amerika'da bu aşı yüzünden 9 kişi felç olmuş, 2 kişiyse ölmüş. Ben yaptırmayacağım.

onuralpap

onuralpap

Üye
Hayatta yaptırmam bizim okulada gelirler yakında ama pek sanmıyorum sınıftan aşı olan çıkarmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt