Dominos pizza'ya helal adamlar ambulans'tan hızlı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Dominos pizza'ya helal adamlar ambulans'tan hızlı...
bugün gözümün önünde motorlu biri kaza yaptı ayağı falan ters döndü sanırım kırıldı. Aklıma deney yapmak geldi ve dominos'tan pizza sipariş ettim. Tabi kaza ile sipariş arasında birkaç dakika var.

Pizza yaklaşık 20 dakikada geldi adam daha ambulans'ı bekliyordu, kazadan yaklaşık 45 dakika sonra ambulans geldi.

Dominos'a laf yok, adam işini yapıyor, ama ne trajikomik bir durumdur ki ambulans yarım saat geç geliyor pizzadan. ilginç.

• Beğen
Tepkiler: PhyscoDevil

OğuzcanAbi

Üye
insan yardım eder o kadar ayağımızı kırdık lan halen pizza drrdindesin gördüm seni

• Beğen
Tepkiler: Xilence

enkazcı

Üye
ilginçmiş gerçekten

----------Eklendi @ 00:53:33 ---------- Yazıldı @ 00:50:38 ----------

hakikaten doğru hmde yeter gari dominos pizza konuları bıktım be walla

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
bıktın da adamlar hızlı biz n'apalım :ehe

enkazcı

Üye
oda doğru :d:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
buraya bı tane acılmıs bende bı deney yapsammı :) koca memlekette 1 tane war sanırım

__xXx__

__xXx__

Üye
ülkemizin acı gerçeği üzüldüm vallaha

kpln04

kpln04

Üye
ambulans kocaman pizzacı küçük motosikletle ayrıca gelişigüzel park edilmiş araclar yol vermemelersebep oluyor gecikmeye

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
Pizzacıları hastane işe alsın vallaha bu ülkede ölüm azalır :ehe

----------Eklendi @ 01:56:39 ---------- Yazıldı @ 01:54:25 ----------

insan yardım eder o kadar ayağımızı kırdık lan halen pizza drrdindesin gördüm seni
O senmiydin :(

----------Eklendi @ 01:57:45 ---------- Yazıldı @ 01:56:39 ----------

O senmiydin :(

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Pizzacı ile Ambulans Şöförü yer değiştirse Farkeden bir şey olmaz bence. Herkez işini eksik Yapıyor bunların Sonucu o an kim başarızsa ona Mal ediliyor Emniyet Şeridini İşgal eden Hayvan Oğlu hayvanlara Laf yokmu .

• Beğen
Tepkiler: PhyscoDevil ve Revengeful

Burak

Üye
dominosun yaptıgı yanlış ya adam yetıstıreyım dıye hızlı gidip kaza yapıp ölebilirde.

Ama rekabet için herşeyi yapıyorlar.

Ambulans mevzuna gelince emniyet seritleri arıza vs durum dısında birde ambulans ıcın var bence. Ama o serit sürücüler tarafından ısgal edılmekte.

nalcam22

nalcam22

Üye
evet hızlı getcem diye emniyen şeridinden gidiyolar

Necmati

Necmati

Üye
Ambulans'ları Dominos Bünyesinemi alsak :hmmm

greenmile

greenmile

Üye
afyonda var mı dominos?

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Dipnot: Motor, ambulans aracına göre daha hızlı gider ve trafiğe takılmaz.
Dipnot2: Günümüz yolları çok kaliteli olmasına rağmen maalesef şoförlerimiz hala ambulans neden hızlı gider ve trafikte üstünlüğü olduğunu bilmemektedir.

'Patron

'Patron

Üye
pizzayı naptın

__xXx__

__xXx__

Üye
Dipnot: Motor, ambulans aracına göre daha hızlı gider ve trafiğe takılmaz.
Dipnot2: Günümüz yolları çok kaliteli olmasına rağmen maalesef şoförlerimiz hala ambulans neden hızlı gider ve trafikte üstünlüğü olduğunu bilmemektedir.
arkadaşım adamların altında suzuki gsx1300r hayabusa yada yamaha r1 yok alt tarafı scooter cinsi motorlar var bu firmanın hızlı olmasının sebebi motor kullanmaları değil hemen hemen her ilçede bunların bayileri var 5 km den uzağa sipariş göndermiyorlar servisimiz yok deyip kapatıyorlar

Utku

Utku

Üye
bazen 15 dakikada getiriyorlar bazen 1 saatte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...