Pizzaya 40tl mi verdinEveeeeeeeeeett50 dakikada geldi sıpa
40 TL'lik pizzayı beleşe götürdük
![]()

Kalabalıktık ya tek başıma 40 TLlik pizza yiyecek değilimPizzaya 40tl mi verdin![]()

Öyle oldu vallaOhh afıyet ola![]()

Lahmacun'un anasımı ölmüş kardeşim pizza neymiş yaKalabalıktık ya tek başıma 40 TLlik pizza yiyecek değilimEvet verecektik ama nasip değilmiş
Öyle oldu valla
![]()

O ayrı o ayrıLahmacun'un anasımı ölmüş kardeşim pizza neymiş ya![]()

2 dk daha gecikseymişhe çok iyi pizza yapıyo adamlar 29 dakikada geldi helal olsun![]()

O ayrı o ayrı
2 dk daha gecikseymiş![]()

Yuhbekledim pizza beleş olacak diye ama 20 lira verdik ama çok iyi pizza yapıyo adamlar dominos dan 2 tane büyük boy pizza yiyebilirim o derece![]()
4 dilim keser beni 
Arkadaş Somali'den gelmiş galibabekledim pizza beleş olacak diye ama 20 lira verdik ama çok iyi pizza yapıyo adamlar dominos dan 2 tane büyük boy pizza yiyebilirim o derece![]()

dominos ne ya pizza pizza varken![]()

Çakaldominosun bence urfada bir bayisi yoko yüzden denemedim ama birgün gelirse onu trafiğin en kalabalık olduğu saatte ve üstelik oraya en uzak yerden arıyıcam adreside öyle bir verecemki doğru adres olucaak ama getiren arkadaş çözemeyecek
![]()

Hahah
diğer firmalar öyle yapsa bize hep beleş pizza gelir balıklıgöle giderim oturmuşum derim getir derim nah girer motorla oraya![]()
oraya servisimiz yok derse 
Hahahoraya servisimiz yok derse
![]()

Dil de karış kadar olunca
müşteri daima haklıdır derim![]()