Dominos Pizza

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15097

15097

Üye
dominos sart değil ya kfc var pizza pizza var :ehe

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Yaklaşık 1 yıldır var bu sistem gerçekten çok güzel.Domuz eti kullanılmıyor halk efsanelerinden biri işte.Zamanında kolaya fare zehri koyuyorlar ya da bütün fastfood firmaları domuz eti kullanıyorlar denilmişti.

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Kullanılmamaktadır yazıyor sitede kocaman,gönül rahatlığıyla yiyin benimde öyle bir şüpem vardı fakat helal sertifikası aldılar.Ve halal knife ile kesiliyor :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
İncİnat

İncİnat

Üye
adamlar aşmış :D

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
canım çekti :( akşama almak lazım :ehe

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben adamların hızlılığından , sisteminden bahsettim siz dediniz domuz eti konunun içine ... dahil oldunuz :D

ama süpersiniz yorumlarınız için teşekkürler...
Canı çeken varsa şipariş versin ben öderim :D

• Beğen
Tepkiler: İncİnat
larten123

larten123

Üye
Yaklaşık 1 yıldır var bu sistem gerçekten çok güzel.Domuz eti kullanılmıyor halk efsanelerinden biri işte.Zamanında kolaya fare zehri koyuyorlar ya da bütün fastfood firmaları domuz eti kullanıyorlar denilmişti.

sonuna kadar sana katılıyorum ve bol malzemosu mideye indiriyorum sadece dana jambon kullanıyorlar gidin kendiniz alın yapılışını gösteriyorlar müşterinin aklında bi şey kalmasın diye şahsen ben baktım güvenli güp indirin mideye :gul:

Enes

Enes

Üye
yahu ben yanlış hatırlamıyorsam demiştim ne bu şiddet bu celal demek ki yanlış biliyorum :D

AndroidciMünir

AndroidciMünir

Üye
Celal değil panpa helal :D

İncİnat

İncİnat

Üye
Arkadaşlar ben adamların hızlılığından , sisteminden bahsettim siz dediniz domuz eti konunun içine ... dahil oldunuz :D

valla mı:aha:

StunnerDead

StunnerDead

Üye
yarım saati aşsaydılar bedavaydı pizza :D :D

M. tAHA

M. tAHA

Üye

ben sipariş vercemde :D sen şey yapsan hesabı :D

- - - Eklendi - - -

ödesen yani :utandım:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt