domain alanı satın alsak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ademvehavva

ademvehavva

Üye
    Konu Sahibi
domain alanı satın alsak
domain alanı satın alsak sonrada tr.gg uzantılı sitemi oraya yönlendirebilirmiyim yönlendiriliyorsa nasıl yönlendirecem lütfen yardım edin!:nono:

ycg35

ycg35

Üye
tr.gg nin dns yönlendirme servisi varsa yapılabilir ama tr.gg gibi siteler bnce pek iyi değil bn bi tane host+domain alıp wordpress kurmayı tercih ederim :)

lord_dram

Üye
tabi yönlendira bilirsin domain yönlendirme yoksa yönlendirme indaxsi atarak sorunu kökten çözersin ama YuCk unda dediği gibi host almışken domainde al wp kur daha iiyi olur sonra yine yönlendir hitin artsın :)

ademvehavva

ademvehavva

Üye
    Konu Sahibi
o dediğin nasıl oluyor kardeş bi anlatsan

DefectoR

Üye
tr.gg yi aldığın domaine yönlendirsen???

Salihyet

Salihyet

Üye
tr.gg içn alan adı alma.. o kalitede ki bir site için tek kuruş para harcama..

ademvehavva

ademvehavva

Üye
    Konu Sahibi
ne yapmalıyım o zaman

ycg35

ycg35

Üye
bi tane host + domain = wordpress daha iyi işte söylüyoz :)

ademvehavva

ademvehavva

Üye
    Konu Sahibi
tamam yuck kızma wordpresin ne olduğunu bile bilmiyorum onun için çok ilgilenmedim

DefectoR

Üye
arkadaşım gerekli bilgi için sana pm atıorum sende bana pmden tam olarak ne yapmak istediğini anlatırsa bu sorunu çözeriz...

ademvehavva

ademvehavva

Üye
    Konu Sahibi
hani çözemedik abi öm attın ama cevap vermedin sonra

fatihrober

Üye
arkadasım tr.gg yonlendırme servısı yoksa bu ısı yapamazsın,oncekı mesajlarda denmıs sayfadan yonlendır dıye,en ıyısımı gıt bı hostıng fırmasından alan al,alan adıda al kendıne bosver ugrasma tr.gg ıle,alan adına ara verıyosan onada para ver,ayrıca bence wordpress yerınede varsa joomla kullan,daha guzel ve daha kararlı,joomla dedıgım sıtene aynı bılgısayarına program kurar gıbı adına script denen program kuruyosum,olay bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt