Dolphin Browser for Android v11.1.3 build 330

Sponsorlu Bağlantılar

Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
Dolphin Browser for Android v11.1.3 build 330
Gereksinimleri: 2.2 ve yukarısı
Genel Bakış: Dolphin Browser (Eski adıyla Dolphin Tarayıcı HD) dünyanın ilk Jest, Sonar ve Add-on Android mobil web tarayıcısı sağladı.



Tanım
Android için yunus kişiselleştirilmiş bir ana ekran, ses ve hareket kontrolü ile internette sörf, mobil tarama kolaylaştırır.
Android Market üzerinde ★ # 1 Mobil Web Tarayıcısı
★ Android ve iOS üzerinde 100.000.000 'den fazla indirme
Yıldırım hızı ile, Android için Dolphin size internette gezinti ve arama için en iyi deneyimi sağlar. Çok kendi mobil tarayıcı münhasır özellikleri ile internette sörf için ücretsiz Dolphin Android Tarayıcı indirin.

Kullanıcılardan
Bir Android telefon için "En iyi tarayıcı: Bu tarayıcı, hızlı, pürüzsüz web tarama sunar. Ben tüm bu tarayıcı tavsiye "- Aziz Al-Haji
"Chrome Çok daha iyi: Bu benim çok Chrome ve Firefox daha istikrarlı için, bugüne kadar vardı ve daha birçok özellikleri ile yaşadığınız en iyi tarayıcı. Sık güncellemeler Google Chrome güncellemeleri aksine sorunları çözmek için eğilimindedir "-. Ömer Davis

Basında
Dolphin Browser'ın Hareketleri ve sidebars halindeyken internette hızlı sörf, sezgisel ve eğlenceli hale getirmek. - USA Today
"... Eğer deneyeceğim başka hemen hemen bir şey daha dokunmatik cihaz evde daha fazla hissettiriyor büyük, basit bir tarayıcı var." - Lifehacker

Yunus benim tarayıcı.
Özellikler:
★ Jest - Size kişisel Jest (sembol) oluşturarak web'e erişim çoğunu kullanabilirsiniz.
★ Sonar - Android için Dolphin dinler ve favori sosyal ağlar üzerinde, pay arama favori web imi ve gezinmek için sesinizi kullanmanızı sağlar.
★ Tek-kademe Paylaş - Facebook Tweet, Mesaj, herhangi bir içeriği kapmak ve onları paylaşın veya Evernote ya da Box doğrudan kaydedin.
★ Sekmeli tarama - ekranlar arasında geçiş gerek yok, sekmeli tarama masaüstünde iseniz gibi dolaşabilirsiniz.
★ Add-on - sizin parmaklarınızın ucunda gereken görevler için Add-ons takarak mobil internet tarayıcı deneyimi Beef. 60'dan fazla ve sayma ile, Yunus Eklentiler sağ mobil tarayıcı içinde yapılması gereken herhangi bir işlem sağlar. Sen sağ Kenar Çubuğu önceden yüklenmiş 3 ile Add-on özellikleri kontrol edebilirsiniz.
★ Dolphin Connect - Sync geçmişi, yer imleri, parolalar ve Chrome, Firefox ve Safari gibi kolaylıkla Android, iPhone, iPad ve masaüstü tarayıcılar arasında açık sekmeleri.
★ Ana Ekran - Ana ekrana hızlı arama olarak en çok ziyaret edilen web siteleri ekleyin. Ve onları bir dokunuşla erişim kolayca düzenledi.
★ Tema - Dolphin kendi yapmak için tema renkleri, duvar kağıtları ve derileri özelleştirin
★ Web App Store - tarayıcınızı terk etmek zorunda kalmazsınız Tüm yeni Dolphin web app store en popüler web sitelerine erişim sunar. Facebook, Twitter, Wikipedia, Amazon ve daha fazla dahil olmak üzere 200'ün üzerinde web uygulamaları, seçin.
★ cihaza Gönder: bağlantılar, haritalar, telefon numaraları, ve telefon ve Android Chrome, Firefox ve Safari uzantıları için Dolphin ile tersi için masaüstünde daha gönderin. **
★ WiFi Yayın - Yanınızda wifi ağ üzerindeki arkadaşlarınızla paylaşın bağlantıları.

Not: Android 4.3 ve 4.4 cihazlar için, Yunus Jetpack şimdi Android için Dolphin Tarayıcı içinde yer almaktadır. Kullanıcılar elle önceden yüklenmiş Yunus Jetpack kaldırmak olabilir.







 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan


Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler
 
Mr JoY

Mr JoY

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
 


Üst Alt