Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dolia n97 klavye sorunu hiç basmıyor yada bazen basıyo
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kamercilekci
Üye
Konu Sahibi
dolia n97 klavye sorunu hiç basmıyor yada bazen basıyo
arkadaşlar bu sorunu yapan cihaza sahip olanınız yada bir bilgisi olan var mı canımı sıkıyor ya basamıyorum yada yarısı basıyor yarısı yok yardım ederseniz sevinirim msj bekliyorum
bulut0679
Üye
valla arkadasım bnm klavyem gayet ii calısıor fakat bendede söyle bir sorun var kapak hızlı kapanınca telefon kapanıor bende anlayamadım bide wriless e giremiorum sen girebiliosan bana bir yardımcı olurmusun ??
sanalmakine
Üye
arkadasım bnde N97 kullnıorum ama böle sorunlarla karsılasmadım gyt memnunum sanada tvsıyem eger nokıa grantılı aldysan en kısa zamnda grntye yollaman cnku drk donanımsal sorun...
okcan
Üye
flex kablonun değişmesi lazım çok tamir ettim n97 garabtisivarsa servise yolla yolla işini iyi bilen orjinal parça kullana tamirciye ver
kamercilekci
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar teli elden çıkardım şu anda trident wt11 var mükemmel dolia da neymiş yahu sesi çıkmaz kamera çekmez
Zigore
Üye
Nokia N97 yerine gidip de Dolia N97 alırsan olcağı bu.! hem çakma telefon alıyosun hem telefona laf ediyosun.!! ...