DOLİA E711(2yıl garantili,tvli,fm radyolu,mp3,mp4 çalabilme,3G.....)

Sponsorlu Bağlantılar

batu_0606

batu_0606

Üye
    Konu Sahibi
DOLİA E711(2yıl garantili,tvli,fm radyolu,mp3,mp4 çalabilme,3G.....)
DOLİA E 711 ÇİFT HATLI

ÖZELLİKLER
* ÇİFT HAT AYNI ANDA AKTİF
* 100 E YAKIN TV KANALI
* FM RADYO (KULAKLIK OLMADANDA AKTİF)
*HAREKETLİ SENSÖR ÖZELLİĞİ SAYESİNDE CAĞRI GELDİGİ ZAMAN TERS CEVİR SİZ ---SALLAYINCA-MP3 DEGİŞİYOR--SALLAYINCA TEMA DEGİŞİYOR--
* ÇİFT KAMERA
* DİGER TÜM STANDART ÖZELLİKLER.

KUTU İÇERİGİ
* KULLANIM KLAVUZU
*GARANTİ BELGESİ
* 1 ADET DOLİA E711
*2 ADET BATARYA
*SARJ ALETİ
*USB KABLO
*1 ADET ARAÇ SARJ ALETİ
*1 ADET KULAKLIK
*1 ADET 1GB MICRO SD HAFIZA KARTI
*1 ADET ADINIZA KESILMIS FATURA
*ÜRÜN ORJİNAL KUTUSUNDA VE ALDIGINIZ TARIHE FATURA EDILIP GÖNDERİLECEKTİR..
KULLANICI YORUMLARINI DİKKATE ALINIZ..
*MP3/RADYO/MP4/WAW
* 2 MP KAMERA
*PARLAK EKRAN
*BLUETOOTH VE WEP CAM OLARAK KULLANA BİLME
* USB KABLO ILE ANINDA HIZLI VE KOLAY VERI AKTARIMI
*3G

Ben kullanıyorum yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok memnunum hiçbir sorun yaşamadım ve fiyatıda çok uygun 200 tlye aldım. yeni telefon alcaklara öneririm.:)

• Beğen
Tepkiler: batuhancorttu ve corttuking

Odysseus

Odysseus

Üye
Buna benzer bir model bende kullanıyorum Verson VX99.

Cihazdan bende memnunum. Java desteğini yazmamışsınız ama Verson da var. Bunda var mıdır bilemiyorum.

Bu arada Çinde üretilen cihazların hiçbirisinde şu an 3G yok. Çift kameralı olması 3G olduğunu göstermez.

u.kasikci

Üye
haklısın kardeş Dolia E711 bende aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve 3G desteğ yok Belirtecek olursak 3G desteği olan cihazlara video arama seçeneği var ve bu dolia da mevcut değil üstelik java desteği yazılımsal olarak şuan kilitli yeni versiyonu çıktığında düzelecek sanırım

james_89

Üye
arkadaşlar merhaba ben 3 tane dolıa e 71 i modelini aldım telefon harika çok memnunum kullananlardanda hiç şikayet duymadım yanlız benim bir problemim var
bilgisyardan hafıza kartıma dosya yada müzik,resim aktarmak istiyorum aktarma işlemini başlatırken hafıza kartı yazmaya korumali yani şifreli diyo ama pcde şifre sormuyoo
ayrıca ben hafıza kartıma şifre kooymadım buna rağmen bu şifreyi nasıl kaldırabilirim...???
bu arada biçimlendirmeyide denedim ama olmadı çünkü yazılmaya karşı korumalı diyo yine....
yardım ederseniz sevinirimmm...

batuhancorttu

Üye
saol çokiyi paylaşım