Dolby Destekli Kulaklık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
relling

relling

Üye
    Konu Sahibi
Dolby Destekli Kulaklık
Arkadaşlar bi kulaklık alıcam dolby destekli kulaklk tavsiyesinde bulunabilirmisiniz.Telefonda kullanıcam. Parası sorun değil.

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
nokia wh-207 kutudan çıkan kullaklık gayet güzel bence

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
dolby tam olarak nedir. Bilgi verebilir misınız?

punisher123

punisher123

Üye
Dolby destekleyen kulaklık deyimini daha önce hiç duymadım,Ama Standart kulaklıklar işinizi görür,Bütçeniz nedir? Biraz pahalı Sennheiser cx300,daha ucuz Cx200,onunda altı Cx150 çok iyidir,Yada Creative ep630 beğenilen bi model.

umt07

umt07

Üye
öyle bi kulaklık ben hiç duymadım, bence yok sadece dolby desteğkli sinema sistemleri olur, filmler olur, seskartları olur. Dolby sesin birçok kanalda kaydedildiği zaman bunun kanallara ayrışımını sağlayan bi sürücü, tam teknik olarak bilmiyorum ama önrn film izlerken(5+1 sistede) ses çıkışlarının ortasına oturduğunuzda, sanki filmin içinde siz varmışsınız gibi çevre seslerini konumlarına göre kduyuyorsunuz. Cep telefonundaki ise dolby headphone yani kulaklıklar için olan sürücü.

farukbekl

farukbekl

Üye
vallahi kardeş.. geçen media markt ta gördüm... fiyatı 1000 lira civarıydı. benim e6'dan böyle ses çıkacağını tahmin etmiyordum.. al vallahi pişman olmasssın... 1000 lira civarı.. ama kulaklığı gör..

legend5858

legend5858

Üye
vallahi kardeş.. geçen media markt ta gördüm... fiyatı 1000 lira civarıydı. benim e6'dan böyle ses çıkacağını tahmin etmiyordum.. al vallahi pişman olmasssın... 1000 lira civarı.. ama kulaklığı gör..
Arkadaşın telefonu c6-01 yani 500 lira filan sen 1000 liraya kulaklık al diyorsun epey güldüm sağol :D

jdmsaint

jdmsaint

Üye
kesin dr.dre dir :)

Anil-D

Anil-D

Üye
30 tl 40 tl tam olarak fiyatı bilmiyom philips al kulaklıkla dinlerken bile dısarı ses veriyor ben cok memnunum

caglar b

caglar b

Üye
sennheiser mx 170 harika dostum ve sadece 30 tl

ANIL

ANIL

Admin
2 ay beklemenize gerek yoktu :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt