Dolandırıldım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
caglar.caglar84

caglar.caglar84

Üye
    Konu Sahibi
Dolandırıldım...
Arkadaslar ben vodafone faturalı hat kullanıcısıydım..subat ayında super ınternet paketı adı altında sınırsız bedava ınternet kullanımı verdıler. Bende kullanıyordum
bır sabah uyandığımda telefon kendı kendıne konusuyordu.olur mu oyle sey? Demeyın oldu ıste.
Internet uzerınden benım hattıma gırılerek andora ısımlı bır ulkeden bır numara aranarak (+37052193908)tam 186 dk. Gorusme yapılmıs.bana tam 307.00 tl fatura geldı.delı oldum tabı hemen musterı hızmetlerını arayıp fatura ıtıraz kaydı olusturdum.tam 45 gun sonra cvp geldı. "yapacak bısey yok odeyın."..dedıler.
Once benım hattımın guvenlıgını saglayamayan vodafone u terk ettım sonra da savcılığa bu olayla ılgılı suc duyurusunda bulundum.artık hakkımı yasal yoldan arıyorum.
Kımsenın benım gıbı magdur olmaması ıcın bu olayı yazıyorum.operatorunuzu secerken ıkı kere dusunun musterısının guvenlıgını saglayamayan operatorlere ıtıbar etmeyın...

alemburda

alemburda

Üye
oda bişey mi benim telefon numaramdan eskiden kontör transfer bile ettiler allahtan tel. mesaj geliyor oda gelmese haberim bile olmayacak. hemen şifreyi değiştirdim ama tabii alan alacağını aldı yapcak bişey yok.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun, inşallah hakkını alırsın :(

caglar.caglar84

caglar.caglar84

Üye
    Konu Sahibi
bugun fatura tutarım olan 307 tl yı odedım alcak vodafone yapacak bısey yok dedı vodafon un kazıgını yememek ıcın dıkkatlı olun

stainless steel

stainless steel

Üye
6 senedir kulanıyorum başıma hiç böyle birşey gelmedi:hmmm

Εthnic

Εthnic

Üye
ilginc.. gecmis olsun..

Hæ©Ky

Üye
Birazda İğneyi Kendimize Batırmak Lazım Herhangi Bi güvenlik Sorunundan Kaynaklandığını Sanmıyorum Böle bişi Olsa Dahi Vodafone Size O Faturayı Ödetmez Şunuda Belirteyim Hattınızla işlem Yapabileceğiniz sıfreler Oluyo Bunlar Tüm Oparatörlerde Bulunuyo ve Sen Bu Biriyle Paylaşırsan Yada Birileri Alırsa Bunda Oparatörün Yapacağı Bişi Yok Yani Biraz Kendimiz Dikkat etmeliyiz Bence... Yinede Geçmiş Olsun

dert91

Üye
iyide bu işte vodafonun sucu ne ben orasını anlamadım ??? adam sana internet vermiş sende çatır çatır kullanmışsın bi tezgah donmuş ve telefonun bi yerleri aramış vodafon tutup sen burayı arayamassın mı diyecekti bu tamamen senin hatan daha dikkatli olmalıydın örnegin telefonunu yurt dışı aramalara kapata bilirsin..... sonuç olarak bu senin sorunun vodafonla hiçbi ilgisi yoqqq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt