Dolandırıcılığın Yeni Numarası

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Dolandırıcılığın Yeni Numarası
bugün saat 10.32 itibariyle 02122112244 numaradan arandım ve bir ev eşyası kazanmışım ismini hatırlayamadım , hediyenizi almak için 1 e basın dedi bastım bir kadın çıktı ne bu dedim milletin hakkını neden gasp ediyorsunuz kadın yok efeendim falan küfredecektim tak kapattım . Bu türemiş numaralardan uzak durunuz arkadaşlar bunların hepsi aynı bir şey kazandığınızdan değil sizi saf yerine koyup haklarınızı fırsatlıyorlar aman dikkat !..

• Beğen
Tepkiler: nazlican

nazlican

Üye
geçen sene beni de aradı bi adam dediki emniyetten aryrm nüfus bilgileriniz terör örgütünün eline geçmiş para yollamşsınız falan en son nerde nüfus cüzdanı fotokopisi çektrdiniz diye bide bana kızıyor bn dalgamı geçyrsunuz dedim oda emniyetten aryrz ne dalga geçecez kızım senle dedi çokk korkmştum ama numarayı babam aradı bidaha aranmyrdu kapanyrdu hemen ondan sonra jeton düştü biraz tırsmışdım :kıskıs:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
geçen sene beni de aradı bi adam dediki emniyetten aryrm nüfus bilgileriniz terör örgütünün eline geçmiş para yollamşsınız falan en son nerde nüfus cüzdanı fotokopisi çektrdiniz diye bide bana kızıyor bn dalgamı geçyrsunuz dedim oda emniyetten aryrz ne dalga geçecez kızım senle dedi çokk korkmştum ama numarayı babam aradı bidaha aranmyrdu kapanyrdu hemen ondan sonra jeton düştü biraz tırsmışdım :kıskıs:

çok kötü bir durum , emniyet hiçbir şekilde hiçkimsenin tc kimlik ve özel bilgileri sormaya hakkı yoktur ,aman dikkat ediniz.

nazlican

Üye
çok kötü bir durum , emniyet hiçbir şekilde hiçkimsenin tc kimlik ve özel bilgileri sormaya hakkı yoktur ,aman dikkat ediniz.

aynen öyle bnde zaten gerçek olduğuna inanmadım ama bana kızınca bnde bi korktum ne dalgası kızım dedi bana :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Beni Böyle Arayanları Küfürle Geri Gönderiyorum, Sorun Yok :)
Eğer Gerçekten Polisse Benim Babamda Polis :)

• Beğen
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi

aynen öyle bnde zaten gerçek olduğuna inanmadım ama bana kızınca bnde bi korktum ne dalgası kızım dedi bana :)

nazlıcan ,insanlar para için ne kılıklara giriyorlar , konuşma şekli bozuk bir kere onun , ahh bana denk gelse kızımı gösterirdim hani.. Bir daha başına vermesin senin kimsenin.

• Beğen

nazlican

Üye
nazlıcan ,insanlar para için ne kılıklara giriyorlar , konuşma şekli bozuk bir kere onun , ahh bana denk gelse kızımı gösterirdim hani.. Bir daha başına vermesin senin kimsenin.

insan o anda bişey diyemyr işte. amin ALLAH kimsenin başına vermesin ne dümenler dönüyor dediğin gibi..

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Beni Böyle Arayanları Küfürle Geri Gönderiyorum, Sorun Yok :)
Eğer Gerçekten Polisse Benim Babamda Polis :)

küfür de çare değil aslında ama susmak da çare değil..

- - - Eklendi - - -

insan o anda bişey diyemyr işte. amin ALLAH kimsenin başına vermesin ne dümenler dönüyor dediğin gibi..

valla kişiden kişiye değişiyor bana denk gelse iyi bir postalardım :) hakkımızda hayırlısı olsun

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Birde +359 koduyla bulgaristandaymiş gibi arıyorlar bir sürü şebeke var. Sadece 900lu hatlardan biri aradı. Ama sesi kaset gibiydi.
-Beni arar misin canım.
Deyiş o deyiş sonra kapattı.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
Birde +359 koduyla bulgaristandaymiş gibi arıyorlar bir sürü şebeke var. Sadece 900lu hatlardan biri aradı. Ama sesi kaset gibiydi.
-Beni arar misin canım.
Deyiş o deyiş sonra kapattı.

o ülkelerarası telefon kodu beni de arıyor ama nedense hiç açma fırsatım olmadı çoğu zaman çağrı atıp duruyorlar,evlenmek isteyenler falan para tuzağı bunlar , dikkat etmek lazım.

Astrosman

Astrosman

Üye

babanız okkalı bi konuşma yapmış demekki :sirit:

ka_za

ka_za

Üye
o ülkelerarası telefon kodu beni de arıyor ama nedense hiç açma fırsatım olmadı çoğu zaman çağrı atıp duruyorlar,evlenmek isteyenler falan para tuzağı bunlar , dikkat etmek lazım.

O olayda amac geri donmenizi saglamak dönünce dksı 60-70 $ gibi birsey kitleniyor

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Benim anlamadığım giden dakkalari nasıl paraya çeviriyorlar kredi dönüştürücü banka ve operatorlerde var diye biliyorum. Demekki işi buyutmusler.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi

telefon çıkmyrdu ki babam konşma yapabilsin :)

:kıskıs:

- - - Eklendi - - -

O olayda amac geri donmenizi saglamak dönünce dksı 60-70 $ gibi birsey kitleniyor

aramam ki ben öyle bir kere aradı kadının biri bizi kurtarın biz bulgaristan'ta kötü muamele görüyoruz yardım edin , yanımıza gelin Türkiye'ye götürün evlenelim veya hayatımızı kurtarın demişti birisi.hattım uluslararası aramalara açık meraklı olsam herhalde arardım :D

- - - Eklendi - - -

Benim anlamadığım giden dakkalari nasıl paraya çeviriyorlar kredi dönüştürücü banka ve operatorlerde var diye biliyorum. Demekki işi buyutmusler.

aramayın arkadaşlar sözü uzatıp hakkınızı gasp ediyorlar , dünyada çirkev insan çoğalmış, Allah ıslah etsin bunları.

• Beğen
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
+359daki kıza diyorum ki bulgaristandayiz diyorsunuz tr de siniz cakallar. Verdiği cevap šu.
-evet ne olmuş.

ecel54

ecel54

Üye
:kıskıs:

- - - Eklendi - - -

aramam ki ben öyle bir kere aradı kadının biri bizi kurtarın biz bulgaristan'ta kötü muamele görüyoruz yardım edin , yanımıza gelin Türkiye'ye götürün evlenelim veya hayatımızı kurtarın demişti birisi.hattım uluslararası aramalara açık meraklı olsam herhalde arardım :D

- - - Eklendi - - -

aramayın arkadaşlar sözü uzatıp hakkınızı gasp ediyorlar , dünyada çirkev insan çoğalmış, Allah ıslah etsin bunları.

bulgaristan dan beni de aradılar param yok falan diye bende banane dedim kapattım :D

ka_za

ka_za

Üye

Turkiyede örneğin erotik numaralar nasil aliniyo oyledir heralde. Hem heryerde bizimkiler gibi kısıtlamalarda oldugunu sanmam.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Fahmkir anldim

Üst Alt