dokunmatikmi klavyelimi (c5-03 yada c3)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

srtsrt07

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatikmi klavyelimi (c5-03 yada c3)
iyi günler...

5320 kullanıyordum normal tuştakımı vardı ve bayagı hızlı mesaj yazyıordum ...ama değiştiricem c3 dede hızlı yazabılırmıyım yada dokunmatıkmı alayım (c5-03) kararsızım ?
yada onceden klasık kullanıp da sonradan dokunmatıge gecenler alışma süreci nasıl oldu anlatın :D

tesekkurler

baranselona

baranselona

Üye
ben dokunmatik ekranlı telefonlarla klavyeli telefonlara göre çok daha hızlı yazıyorum klavyeli telefonların tuşları küçücük geliyor ama senin dokunmatik dediğin telefon(c5-03)u kesinlikle önermem dokunmatik değil basmatik teknolojinin gerisinde bi ekran türü hafızasıda çok küçük vb... dokunmatik alacaksan razistif ekranlı telefonlardan uzak durmalısın... c3 ünde işletim sistemi java ama güzel bir telefon yani klavyesi falan iyi c5-03 alacağına c3 al en azından başın ağrımaz...

srtsrt07

Üye
    Konu Sahibi
basmatik derken 5800 gibi değilmi ? kısacası bi anlatırmısın c5-03 ü ....edit : teleofn hafızası 40mb mış helal valla 5320 bile 125 mb dı :D

burakakul

Üye
5800 gibi yani basmatik, rezistiflere basmatik denir, kapasitiflerede multi-touch olarak söylenir genelde multi-touch çoklu dokunma anlamındadır yani parmağınla yazıları küçültüp büyütürsün vs.Kuzenimde c3 var telefondan kamera olarak felan bişey bekleme ama tuş takımı gerçekten çok şık duruyor, tarayıcısını wifile denedim gayet hızlıydı ama 3g desteği yok haberin olsun.2gb microsd kart çıkıyormuş kutunun içinden müzik depolama sorunun falanda olmaz.

Benim tercihim c3 ten yana.
Şimdiden hayırlı olsun.

Del Rey

Del Rey

Üye
Elbette Nokia c503. Nokia c3 klavyesi dışında çok düşük özelliklere ve kötü sisteme sahip. Ekranı ve kamerasından da bahsetmiyorum. Eğer ekranın büyük değilse, yani tabletin yoksa rezistif ekranda yazmak daha rahat olur. Deneyebilirsin. C5 hafızasa CFW ile 108 MB a kadar arttırılabiliyor. 5 MP kamerası da işini görür. Swype klavye de yüklersen c3 ü sollarsın klavye b bakımından. internet b bakımından flash, html 5 ve silverlight desteği var.

Bence her açıdan Nokia C503 ;)

estorak

estorak

Üye
Nokia C5-03ü kesinlikle önermiyorum o fiyata daha iyi dokunmatikler bulursun..

61semih

61semih

Üye
c503 alacagına dıger c3 u al daha ıyı reziztif mı kaldı bu zamanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt