DOKUNMATIK TELEFONLARIN ömrü ne kadardır ??

Sponsorlu Bağlantılar

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
DOKUNMATIK TELEFONLARIN ömrü ne kadardır ??
arkadaşlar dokunmatik telefonların ömrü kızaklı ve bar tipine göre nasıldır . uzun süreli kullanımlara müsaitmidir ?:megafon:

Da®kness

Da®kness

Üye
Benim için illaki dokunabileceğim fiziksel tuş takımı olmalı. Birkaç emaneten dokunmatik ekranlı telefon deneyimim oldu. Hiç hoşlanmadım. Telefonu illaki mıncıklamam gerekiyor. :ehe: Hele birde Q klavyesi de yoksa mesaj yazmak ızdırap oluyor. ooof oof !

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
benim içinde öylede telefonda film falan izlemek için tuş takımlı telefonların ekranları küçük oluyor. mecbur dokunmatiğe mecburuz :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
dokunmatiğin kalitesine göre değişir..mesela 5800 ve N97 bence pek uzun ömürlü olmaz..4-5 seneyi geçemezler..

Sehzade

Üye
abi 4 5 seneye zaten degisirsin kısa sayılmaz hee genel olarak bitmeye yakın tarihde kaskoya yolla sıfırını versnler.D

--------------- Ekleme ---------------

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
    Konu Sahibi
:ehe
peki tuş takımlı rahat film izleyebileceğim bir telefon varmı ?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Nadir'e katılıyorum en fazla 4-5 yıl ömrü var kullanıma göre kısalabilir ama Sehzade'nin de dediği gibi 4-5 sene bir telefon için uzun bir süre hadi Garanti dolarken gönderirsin servise ağır sorunlar yazdırırsın shopta yeni telefon gönderirler 6-7 sene kullanırsın :D

5800XM'nin tam ekran QWERTY takımı çok rahat bence parmaklarımla rahat rahat dokunuyorum, film izlemek de bir o kadar rahat güzel ve eğlenceli. Ekranı çok canlı. Bilgisayarda gördüğünüz pixellenme oranı yüksek bir videoyu bile sağlam decoderiyle bir miktar daha iyi gösterebiliyor ekranının küçük olması durumu da yadsınamaz (Bilgisayara göre)

Kısacası ben kullanıyorum çok memnunum açık kasa problemini de yakında servise verip hallettiricem ondan sonra değme keyfime...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tuşları gayet rahat..

kokomoko00

kokomoko00

Üye
Bence Kullanıcıya Göre Değişir.Çünkü Şöyle Söyleyim Baba Parası İle Alınan Telefon ayrı Kendın Çalışıp Aldığın telefon ayrı.

• Beğen
Tepkiler: Coolwhisper
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Kullanıcıya göre değişir :)

Erkanbap

Erkanbap

Üye
en ii iphone ama parasızlktan 5800 a mahkumuz :D

anisti

anisti

Üye
evet bencede 2 senede bir tel değiştiren toplum için iyi gider dokunmatik en azından tuşların arası pislenmiyor

• Beğen
Tepkiler: Salihkekin54

Salihkekin54

Üye
Cep telefonunuz yavaşlıyorsa
Telefonunuz Android sürümünü desteklemiyorsa
Bataryanız göz açıp kapayana kadar bitiyorsa
Depolama alanınız yetersiz geldiğinde
Çektiğiniz Fotoğraflar çirkinleşiyor ise
Telefonunuzu değiştirmeniz gerekiyor :)

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa