Dokunmatik telefon: HTC

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Dokunmatik telefon: HTC
HTC'nin yeni PDA telefonu parmakla dokunarak menüler arasında dolaşmaya yeni bir boyut getiriyor.

HTC, şaşırtıcı derecede küçük ve tasarım harikası mobil telefonu HTC Touch'ı tüm dünyada pazara sundu. HTC Touch iPhone ile gündeme gelen sezgisel dokunmatik ekran navigasyonu konusunda yenilikçi bir yaklaşım sergiliyor.
HTC Touch, yoğun Ar-Ge çalışmaları ve parmak ucuyla kontrolünün daha verimli, doğal ve sezgisel dokunmatik ekran dolaşımına olanak tanıdığı inancıyla tasarlanmış. HTC Touch, parmağı tanıyarak ve ekran üzerindeki hareketlerine tepki vererek dokunmatik ekran tabanlı cihazların kontrolünde yeni ve benzersiz bir yol sunuyor. Öyle ki cihaz ekrana dokunan parmakla kalem arasındaki farkı algılayıp ona göre tepki veriyor.

HTC Touch, HTC tarafından geliştirilen dokunmatik ekran teknolojisinin temelini oluşturan TouchFLO özelliğine sahip ilk cihaz olma özelliğini taşıyor. Kullanıcıların "Kişiler", "Medya" ve "Uygulamalar" başlıkları altında 3 ekranı kapsayan, 3 boyutlu hareketli arayüze erişmek için sadece parmaklarını yukarı doğru hareket ettirmeleri yetiyor. Ekranın sağına veya soluna parmak hareketleriyle, arayüz dönebiliyor. Bu da kullanıcıların en çok kullandıkları özelliklere kolay erişmelerini sağlıyor. TouchFLO ayrıca web siteleri, dokümanlar, mesajlar ve kişi listelerinde parmak dokunuşuyla kaydırarak gezinmeye de olanak tanıyor.

HTC Touch, kullanıcıların iş yaşamlarıyla özel hayatlarını dengelemelerine olanak tanıyan iletişim, eğlence ve iş yaşamıyla ilgili birçok özelliği bir araya getiriyor. HTC tarafından tasarlanan yeni ekran e-posta, mesajlar, takvim randevuları ve kişilere, dünya çapında yüzlerce şehrin hava durumuyla ilgili bilgilere tek bir dokunuşla erişim olanağı sunuyor.

Windows Mobile 6 Professional işletim sisteminin çok sayıda fonksiyonuna sahip olan HTC Touch, Outlook Mobile, Office Mobile, Windows Live ve binlerce 3. parti uygulamayı çalıştırabilecek özellikleri içinde barındırıyor. Kullanıcılar Internet Explorer'la internette gezinebiliyor, e-posta alıp gönderebiliyor, Messenger'da sohbet edebiliyor ve Windows Live ile web'de kendi alanlarına dosya gönderebiliyorlar.

Bilgi için: Casper – 0216 528 6565

Kaynak: Chip
 


POWER

POWER

Üye
Hmm ilginç bişe.Teknoloji yaw...
 
S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
şeqil olaraq mp3 çalarlara benziyor
 
The_Punisher

The_Punisher

Üye
ben para veripte almam bunu telefon diye :spr :cool
 
_Berker_

_Berker_

Üye
p910i daha ii :D
 
Exalans

Exalans

Üye
ya dediği gibi dokunmatik olayında sonyericsson u tek geçerim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt