dokunmatik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aykutaktas_1989

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik sorunu
arkadaşlar c6-01 belle telefon kullanıyorum benim dokunmatik ekranda bi sorun mu var anlamadim son bir hafta içinde telefon çalışıyorken dokunmatık çalışmıyor ama normal tuşlar çalışıyor telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor nedeni nedir anlayamadim bazen günde iki üç kez oluyor can sıkıcı bi durum çözüm bulabilirmiyiz acaba

backwater

backwater

Üye
garantisi varsa servise ver

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende de 1-2 kere olmuştu kapatıp açınca düzeliyordu..önce bi format atmayı dene istersen. hatta c6-01 için belco2'nin cfw si var onu yüklemeni tavsiye ederim.standart yazılıma göre çok daha stabil

ggokhan008

Üye
yazılımsal bir soruna benziyor bence flash at formatla uğraşma derim

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bazı programları açınca yapıyor bende en son ucbrowser yükledim programa girince dokunmatik iptal oluyordu

aykutaktas_1989

Üye
    Konu Sahibi
flash atma dediğiniz nedir yeni yazılım yüklememi bunu nokia suiteden yazılım güncellemeden tekrar belleyi yüklesem aynı şey olmaz mi

ANIL

ANIL

Admin
flash atma dediğiniz nedir yeni yazılım yüklememi bunu nokia suiteden yazılım güncellemeden tekrar belleyi yüklesem aynı şey olmaz mi

suite olan yazılımın üstüne kurar, flash tamamen temizleyip kuruyor.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bugün dokunmatik ekran sorunu gene baş gösterdi..en son 2 ay önce olmuştu şimdi tam 2 ay sonra tekrarladı..nokia care uygulaması ve mağaza'dan yellow media'nın şehir rehberlerini yüklemiştim..akabinde mesaj yazarken mesaj ekranında dokunmatik iptal oldu.sürekli tekrar etmediği için artık yazılımsal olduğuna kanaat getirdim.bu yukarıda saydığım uygulamaları yüklemeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt