arkadaşlar ıp hone altı ay sonra ölü piksel veriyor neden onca model çıkardı söyermisiniz bana peki gelin ben kullandım 6600 kullan daha ii bence şimdi 5800 aldım onunda sorunları var ama bence şu anda en iyi sony ericson experia 1ox daha kötü yorumuna raslamadım adamlar böyle telefon yok diolar
yuvarlak bir kontrol paneli çıkıyorsa oyunu açınca > Araçlar>Uygulama Yöneticisi> Yüklü Uygulamalar> Oyun adı> Seçeneklerden Suit Ayarlar.... Ordan da kaldır deyin o paneli. düzelir.
Eğer Kontrol paneli çıkmıyor da yarım ekransa bilmem. Hatta Kontrol panelini kaldırınca hala yarım ekrandır onu da bilmem. Oyunun çözünürlüğü küçüktür ...
tamam abiler ikinizde kendince haklarınız var ancak apple ürünlerinin dünya üzerinde fark açtığı barizdir özellikle bu uygulamaya bakarsan i touch ta sorunsuz calışıyor tabi yaklaşık her program için geçerli ben bir n97 sahibiyim şahsen bir çok şey ıpodtaki gibi çalışmıyor falan ama ben n97 yi ıphonedan çok sevyorum o ayrı mesele ama şuan alınabilecek en iyisi ıphone dur bence ve n97 den çok daha estetik efektleri vardır ve çok daha hızlıdır 4g çıkınca almayı düşünüyorum gerçekten de kullanmayınca anlamıyor insan
yuvarlak bir kontrol paneli çıkıyorsa oyunu açınca > Araçlar>Uygulama Yöneticisi> Yüklü Uygulamalar> Oyun adı> Seçeneklerden Suit Ayarlar.... Ordan da kaldır deyin o paneli. düzelir.
Eğer Kontrol paneli çıkmıyor da yarım ekransa bilmem. Hatta Kontrol panelini kaldırınca hala yarım ekrandır onu da bilmem. Oyunun çözünürlüğü küçüktür ...