Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiDokunmatik Mi Tuşlu Mu
Sponsorlu Bağlantılar
oguz96968
Üye
Konu Sahibi
Dokunmatik Mi Tuşlu Mu
Dokunmatik telefon mu sizce daha iyi tuşlu telefon mu?
mrchakal3
Üye
Dokunmatik çok daha şık ve eğlenceli ama tuşlu daha sağlam yinede dokunmatik diyorum. 5800ı örnek vererek
scuf
Üye
gelişen teklonojiyle brililte artık tuşlu telefonların devri yavaş yavaş kapanıyor bütün telefon firmaları dokunmatik ekranlı telefonlar üretmeye başladı ve gittikçede gelişiyor benim açımdan dokunmatik telefon kullanmak tuşluya göre daha kolay ve daha zevkli heleki internete dolaşırken , tuşlu telefonlarla dolaşmak tam bir eziyet özelliklede dokunmatik ekrana alışınca tuşlu teli kullanasım gelmiyor bir daha
mrchakal3
Üye
Teğmene katılıyorum Yani estetik yeter dedigim gibi
osmanaktag
Üye
Evet Ben Nokiadan başka Telefon Kullanmadım.Ama Nokia Tuşlu Telefonlarda Estetik 0 Diye Bilirim Ama En azından Dokunmatikte Tuş Yok ve Estetik Güzel..Dokunmatik Devri Başlıyor..
futbol123
Üye
kesinlikle dokunmatik ekran ama dokunmatikte oyun oynamak biraz zor mesela araba yarışı
S'nek Valesi
Üye
Ne olursa olsun Yinede tuşlu Onun tadı hiç bi yerde yok ))
onuraslan
Üye
DOKUNMATİK GÜZEL ŞIK KULLANIŞLI ***5800***V40***
CS BETA
Üye
DOKUNmatik ve qwert klavyeli bu 2si oln teller dha ii
zwangless
Üye
bencede dokunmatık ıyı. Tuşlar bence artık fazlalık. Teknoljiye ayak uydurmak gerek. Yoksa geri kalırsınız. Tabi n97 de ayrı bi başka olay
free
Üye
internet amaçlı kullanacağım dokunmatik mi tuş lu mu tavsiye edersiniz
dostum dokunmatikten bıkarsın da bozarsında çizersinde kapak pahalıda ok o yuzden no torchmobile ok,
Captain
Üye
ne çabuk unuttunuz kullandığınız tuşlu telefonları ya bi kere tuşlu telefon kullanmanın zevki hiç bir yerde yok bence daha kullanıslı daha güzel, her yere düştüğünde ay ekran kırıldı mı ay çizildimi demek zorunda kalmıyorsn ayrıca ekrana ellerinde dokunup ekranı da kirletmiyorsun çoğu zaman temiz oluyor ekran bunları da düşünmek lazım
Revengeful
Emekli Yönetici
Dokunmatik
İphone mesela
crayz_frock
Üye
bence her ikiside olmalı telefonda...
sanırım böyle teelefonlar var nokıa nın
free
Üye
arkadaşlar başka konu açmayayım dedim.cevaplarınızı bekliyorum.
nedeniyle beraber yorum yaparsanız daha iyi olur.şimdiden teşekkür