Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiDokunmatik mi tuşlu mu klavyeli mi yoksa dokunmatik+klavyeli mi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady
Üye
Konu Sahibi
Dokunmatik mi tuşlu mu klavyeli mi yoksa dokunmatik+klavyeli mi
Sizce hangisi?
mangdaşire
Üye
dokunmatik klavyeli ve ya dokunmatik.
Kingmortall
Üye
x3 02 al dokunmatik tuşlu
Amaru Shady
Üye
Konu Sahibi
Ben almayacağım. Sadece sizin düşüncelerinizı merak ettim.
arkadaş kendini çok pis kaptırmış tavsiye konularına
ALPARS™
Üye
Çok mesaj yazıyorum diyorsan klavye.
ricardo45
Üye
ihtiyaca göre değişir,ama kızaklı klavyeli dokunmatiklerin arıza riski çok.ben hayatı renklendiren son model dokunmatiklerden yanayım
Starsley
Ben Sadece Dokunmatik diyorum..
cCc Maxcı cCc
Üye
Dokunmatik ama iyi bir dokunmatiği derim glass ekranlı olcak
byilmazZ
Üye
hem dokunmatik hem tuslu hem symbian s40 x3-02 al derim ben
buket2
Üye
dokunmaktik kalbimin kraliçesi )))) ama geçen gün eski telefonumu kullanmak zorunda kaldım klavyede bakmadan patır patır mesaj yazdığım günleri yaddettim...ne hızlıymışım heyt beee ne günlerdi onlar
x3-02de beyaz ekran sorunu var.telefon sorunlu anlıcağın ama yinede sen bilirsin.Bana göre ya çok kaliteli dokunmatiği olan telefon alamıcaksan tuşluyu al derim.Mesela sonny ericson elm tuşlu ama dokunmatiklerdeki özelliklerin aynıları mevcut wifi.vs.
<b><i>x3-02de beyaz ekran sorunu var.telefon sorunlu anlıcağın ama yinede sen bilirsin.Bana göre ya çok kaliteli dokunmatiği olan telefon alamıcaksan tuşluyu al derim.Mesela sonny ericson elm tuşlu ama dokunmatiklerdeki özelliklerin aynıları mevcut wifi.vs.</i></b>