dokunmatik kullanan baksın bi

Sponsorlu Bağlantılar

safakb01

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatik kullanan baksın bi
arkadaşlar dokunmatik kullanıyorsanız ekranınız mutlaka zaman zaman belli ya da belirsiz olarak çizilmiştir.peki bu çizikleri gidermenin bi yolu var mı?mesela camını değiştirebilirmiyiz falan?ben c7 kullanıyorum mesela ekran çizildi.bunu njasıl giderebilirim ya da camını değiştirebilirmiyim.bilen biri lütfen söylesin

leny151180

Üye
C7 kullanıyorsan kesinlikle telefonculradan ekran koruyucu jelatin al. 10 tl birşey. ve deri kılıfını al. bende deri kılıf yoktu ama jelatin vardı. telefonla birlikte aynı cebimde bozuk paralar vardı. telefonu bi cıkarayım dedim baktım ekran fena çizlmiş. korktum baya :d İçim gitti sonra baktım jelatin cıkardım. çizik falan yokmus . yeni jelatin alıp taktım suan sorun yok fakat arka tarafta hafif sadece güneş ısıgında cok hafif gözüken bir iki cizik var. deri kılfını aldım suan sorun yok. cok harika bir telefon bence. bir numara engellemeyi bulamadım o ayrı :)

safakb01

Üye
    Konu Sahibi
cevabın için teşekkür ederim kardeş.ben hata ettim en başta koruyucu jelatin almadım.telefonda 2-3 tane ufak çizik, bi tane de belirgin bi çizik var şimdi.bunları gideremez miyim peki ?yani camını filan değiştirme ? var mı bunla ilgili bilgin

Utku

Utku

Üye
gideremezsin nokia clupa götr onlar seni yönlendirir

silver021

silver021

Üye
Himmm wavede 6 aydır çizik sorunu basima gelmedi. servise yolla sen yinede degistirirler. birdaha çizilirse gene yollarsin yapcak birsey yok =p

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
nokia cluba götür.orda alırlar telefonu senden ekranını değiştirmeden çiziği hafifçe giderirler.

RizeOnline

Üye
Bir telefoncuya ver garantiden ekranını değiştirirler ücretsiz. Bir kere ye mahsus kapak ekran kasa ücretsiz olarak değiştirilmektedir. Bu samsung ve diğer telefonlarda da geçerlidir. Geçenlerde de blackberry göndermiştim garantiye ekranı içerden kırılmıştı hemen değişip gönderdiler ücretsiz haberiniz olsun çoğu parça garantide ücretsiz değişir yeterki sıvı temas ve ağır darbe görmemiş olsun.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
normal ekran değilki bu değiştirsinler hemen dokunmatik ekran ama sen en iyisi jelatin al tak daha fazla çizilmesin

hoss

hoss

Üye
sat o telefonu galaxy ace al ekranı bıcakla bil çizemezsin

Overdose34

Overdose34

Üye
Displex diye bi sıvi ve bezi var al cizik yere 2 dk. Falan sur baya giderecektir.

Masha

Masha

Üye
Evet ergın arkadasımız zaten cozumu soylemıs wave falan alma tavsiye etmiyorum.

elmas14

elmas14

Üye
Dokunmatik işi çok hassastır :) . Artık olan olmuş bir kere :( . Sen telefonunu garantiye gönder herhangi bir yanıt gelmez ise yani olumsuz sonuç alırsan,telefonunu sağlam bir teknik destek veren yere götürüp yeni kasa taktır,hemen ardından da bunu yaptırdığın yere söyle koruyucu kılıf,jelatin vb. birşeyler yapıştırsınlar ekrana .. :) olmadı sen kendin alıp yapıştır..

Ocean258

Ocean258

Üye
senlık bı durum yok... oyle devam edeceksın :) yada yenı bı tane al :D

Üst Alt