Mygse
Üye
Dokunmatik Ekranlar iPhone - X6
Bildiğimiz gibi Nokia iPhone da kullanılan capacitive ekran teknolojisini X6 ile bize sundu.
Fakat ortada bir anlaşmazlık var, hangisi daha iyi?
X6 ile ilgili bir çok tanıtım ve ilk kullanım videosu izledim. Bir kısmında capacitive ekranın güzelliğinden bahsedilirken, bir kısımında ise 5800 a göre ileri bir teknoloji olduğunu fakat iPhone teknolojisine yetişemediğinden şikayetçi.
Şu an Türkiye de kullanımı yaygın olmadığından yenisini almadıkça gerçekten iyi mi değil mi anlayamıyoruz. Fakat videolardaki gözlemlerime bakılırsa iphone kadar iyi değil.
Ne kadar doğru bilinmez ama gerçekten iPhone kadar iyi değilse X6 almayı planlıyanların çoğu bir daha düşünecektir sanırım. Bende dahil...
Telefonu kullanan, yada karşılaştırma hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirm...
Fakat ortada bir anlaşmazlık var, hangisi daha iyi?
X6 ile ilgili bir çok tanıtım ve ilk kullanım videosu izledim. Bir kısmında capacitive ekranın güzelliğinden bahsedilirken, bir kısımında ise 5800 a göre ileri bir teknoloji olduğunu fakat iPhone teknolojisine yetişemediğinden şikayetçi.
Şu an Türkiye de kullanımı yaygın olmadığından yenisini almadıkça gerçekten iyi mi değil mi anlayamıyoruz. Fakat videolardaki gözlemlerime bakılırsa iphone kadar iyi değil.
Ne kadar doğru bilinmez ama gerçekten iPhone kadar iyi değilse X6 almayı planlıyanların çoğu bir daha düşünecektir sanırım. Bende dahil...

Telefonu kullanan, yada karşılaştırma hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirm...
kardeşim 1 aya kadar benim babamda iphone vardı doğruyu söylemek gerekırse ekranı mükemmel ama itunes diye bir programla telefonu kullanmak zorundasın bu da iğrenç bir şey tek bu yüzden telefon babamın olmasına rağmen ben iphonedan soğudum bu mesajı fazla dikkate alma bence çünkü telefonu jailbreak falan yapıp çok iyi kullananlarda var.ayrıca iphone x6 aynı teknolojıyi kullanıyor ne kadar fark olabilir ki...