Dokunmatik Ekranlar iPhone - X6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik Ekranlar iPhone - X6
Bildiğimiz gibi Nokia iPhone da kullanılan capacitive ekran teknolojisini X6 ile bize sundu.
Fakat ortada bir anlaşmazlık var, hangisi daha iyi?

X6 ile ilgili bir çok tanıtım ve ilk kullanım videosu izledim. Bir kısmında capacitive ekranın güzelliğinden bahsedilirken, bir kısımında ise 5800 a göre ileri bir teknoloji olduğunu fakat iPhone teknolojisine yetişemediğinden şikayetçi.
Şu an Türkiye de kullanımı yaygın olmadığından yenisini almadıkça gerçekten iyi mi değil mi anlayamıyoruz. Fakat videolardaki gözlemlerime bakılırsa iphone kadar iyi değil.
Ne kadar doğru bilinmez ama gerçekten iPhone kadar iyi değilse X6 almayı planlıyanların çoğu bir daha düşünecektir sanırım. Bende dahil...:oke:

Telefonu kullanan, yada karşılaştırma hakkında bilgisi olan paylaşırsa sevinirm...

zfr_1

zfr_1

Üye
kardeş sen hala karar veremedin mi x6 alıp almamaya :)kardeşim 1 aya kadar benim babamda iphone vardı doğruyu söylemek gerekırse ekranı mükemmel ama itunes diye bir programla telefonu kullanmak zorundasın bu da iğrenç bir şey tek bu yüzden telefon babamın olmasına rağmen ben iphonedan soğudum bu mesajı fazla dikkate alma bence çünkü telefonu jailbreak falan yapıp çok iyi kullananlarda var.ayrıca iphone x6 aynı teknolojıyi kullanıyor ne kadar fark olabilir ki...

Mygse

Mygse

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen hala karar veremedin mi x6 alıp almamaya :)kardeşim 1 aya kadar benim babamda iphone vardı doğruyu söylemek gerekırse ekranı mükemmel ama itunes diye bir programla telefonu kullanmak zorundasın bu da iğrenç bir şey tek bu yüzden telefon babamın olmasına rağmen ben iphonedan soğudum bu mesajı fazla dikkate alma bence çünkü telefonu jailbreak falan yapıp çok iyi kullananlarda var.ayrıca iphone x6 aynı teknolojıyi kullanıyor ne kadar fark olabilir ki...

X6 da karar kılmıştım fakat bahsettiğim gibi ekranı beni telaşa düşürdü.
Haklısın aynı teknoloji sözde ama herkes aynı şeyi söylemiyor..

horizonte

Üye
X6 aldim 1 aydir kullaniyorum, memnunum, iphone a oranla daha fazla cep telefonu havasi var, iphone kulakta hos durmuyor bence ama internet vs icin ariyorsan iphone en iyisi tabi.

bandobras

bandobras

Üye
zaten iphone telefon diye Geçmiyor arkadaşlar...hepsiburada gibi yerlerde PDA ve smartphone diye geçiyor zaten:D

blackofday

blackofday

Üye
Diğer özellikleri tartışılr nokia veya iphone mu diye ama tartışılmicak tek şey dokunmatik ekran konusunda iphone nun dünyada 1 numara olduğudur.

gookhangungor

gookhangungor

Üye
her zaman i phone

akkel

Üye
2 aydır x6 kullanıyorum. Gold bilgsyr dan aldım. macaristan üretimi ve ne turkcell,ne ofis dosyaları ne de flash desteği var. 2 ayda zar zor alıştım. ekran dokunmatiği çok iyi ve hassas ama çok sık restart atıyor makine. iternette sıkışınca da ekranı kilitliyor ve sadece pili çıkarınca tekrar çalışıyor. gövde de defolu geldi zaten sağ kenar tuş takımı metal çerçevesi ve camı arasında 1mm açıklık var, içini görebiliyorum. gold dan alırken aklınızda olsun.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İkisininde eksik yönleri var.Onlar birbirini götürüyor :D

gookhangungor

gookhangungor

Üye
x6 hiç kullanmadım ama 5800 ve n serisinin çoğunu kullandım. ekranı güzel olabilir işletim sistemini tatmin edecek işlemsici olmadıktan sonra nokia bu şekilde sürtmeye devam eder.şu an 3gs 32gb kullanıyorum ve 4. nesil çıkana kadar başka tel düşünmüyorum. hele birde sennheiser ie4 kullanırsan kulaklık olarak o zaman işte nirvanaya ulaşırsın benim gibi :D

enescebeci

enescebeci

Üye
arkadaşlar dokunmatiğini iyi yada kötü mü bu x6 nın???????????

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Kesinlikle iphone :oke:

enescebeci

enescebeci

Üye
fiyat farkı var hemde cok fazla ...

alpereno

Üye
dostum ıphone uygulamaları daha iyi ancak nokia daha piyasa ıphone kadar oturmadı eger oturursa bence ıphonedan daha iyi ekrana gelince ben x6 kullanıcısıyım kuzenımde ıphone var hemen hemen hiç bir fark yok çok degişik yöntemlerle test etmek imkanı buldum kuzenımde ıphone cu x6 yı kötülerdi ama oda gördü (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt