Dokunmatik ekran hangi maddeleri algilar

Sponsorlu Bağlantılar

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik ekran hangi maddeleri algilar
Hassas dokunmatik ekran hangi maddeleri algiliyor arkadaslar?

galiba kalemler varmis telefoncularda satilan onlar disinda birsey algilar mi algilamiyorsa o kalemler ne kadar biliyor musunuz :ehe:

Apple iPhone 5s 128 Gb Araciligiyla

Kerim.336

Üye
denemek lazim:bilmem:acaba denizlide o kalemler var midir:hmmm

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
vardir mutlakada ben para vermek istemiyorum cunku 2 gun kullanirim hevesimi alirim sonra firlatirim bi kenara diye dusunuyorum :D

Apple iPhone 5s 128 Gb Araciligiyla

amcalu1

amcalu1

Üye
Lumia 920 al herşey i algılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Parmağın içindeki ölü elektriği algılar ama Lumia da bezi de algılıyor çünkü kışın birisi sizi aradığı sırada elinde eldiven olursa işlemez diye düşünüp onu yapmışlar iPhone algılamıyor ama .

phasan

phasan

Üye
Parmağın içindeki ölü elektriği algılar ama Lumia da bezi de algılıyor çünkü kışın birisi sizi aradığı sırada elinde eldiven olursa işlemez diye düşünüp onu yapmışlar iPhone algılamıyor ama .

İphne 4 parmagin disinda birsey algilamiyor hatta bazen elinde olmadan parmagini bile algilamiyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Akıllı tahtalardaki algılama şekli dokunmatik değil yakınlık sensörü gibi birşey çünkü herşeyi algılıyor hatta bazen dokunmayınca da algılıyor :)

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker ve seytan_avcisi
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
O yüzden onun kalemi işlemez.

phasan

phasan

Üye
Akıllı tahtalardaki algılama şekli dokunmatik değil yakınlık sensörü gibi birşey çünkü herşeyi algılıyor hatta bazen dokunmayınca da algılıyor :)

Ben apple bazen dokunscagim yere parmagimi getirmem dokunmadan algiliyor yakinlik iyi

- - - Eklendi - - -

Ben apple bazen dokunscagim yere parmagimi getirmem dokunmadan algiliyor yakinlik iyi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Multitouch var ondandır

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
,
2 lirala :D 5 liradan aşağı telefoncularda bulursam alıcam

seytan_avcisi

seytan_avcisi