Dokunmatik Cep Telefonunda Kalem Kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Dokunmatik Cep Telefonunda Kalem Kullanmak
​cep telefonumda dokunmatik kalem kullanmak istiyorum ama telefonum bastırmayı hissetmiyo eldeki elektriği alıyo (tft ydi galiba pek anlamam onlarda :) ) ben bu telefonumda nasıl kalem kullanırım ? bunun özel bi kalemi varmı şimdiden teşşekür ederim bu arada telefonumun modeli samsung galaxy s i9003

foreverthe

foreverthe

Üye
Kapasitif ekran olduğu için algılamıyor. Nokıa'nın kapasitif ekranlar için olanı vardı

HakaN-06

HakaN-06

Üye
61semih

61semih

Üye
ucuz oldugunu dusunmuyorum kapasıtıf ekranda kalem kullanmak kolay degıl ozel bır teknolojı var o kalemlerde.yanı dıger rezıztif ekranlardakı gbı sıradan kalem degıl onlar.pıyasadada pek yok zaten

foreverthe

foreverthe

Üye
ucuz oldugunu dusunmuyorum kapasıtıf ekranda kalem kullanmak kolay degıl ozel bır teknolojı var o kalemlerde.yanı dıger rezıztif ekranlardakı gbı sıradan kalem degıl onlar.pıyasadada pek yok zaten
Arkadaş haklı. Bende fiyatını bilmiyorum. Piyasada da çok az kimsede görmedim şahsen.

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
yha galaxy note da kullanıldığını görünce benimde canım çekti erden bulabilirim acaba ???

Ocean258

Ocean258

Üye
şu ekran hassasiyeti konuları sıkıntı oluyor hep ya.. :/ bende hıc gormedım boyle bı kalem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt