Dokunmatiğimin Üst Kısmı Çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Dokunmatiğimin Üst Kısmı Çalışmıyor.
Arkadaşlar Nokia E6 Kullanıcısıyım. Dokunmatiğin Üst Kısmı Çalışmıyor.
Nokia E6 İçin Sızdırılan Belleyi Yükledim Ondan Sonra Oldu.
Downgrade Ettim Annaya Döndüm Arıza Orada Devam Etti.
Sizce Neden. Ekran Kalibrasyonu Bozulmuş Olabilirmi. Bir El Atın Arkadaşlar. :S
Servise Gönderdim Telefonu. Geldikten Sonra Açıklamaları Yazarım..

Belleyi yükler yüklemez mi oldu.? Bir süre kullanıp ondan sonra mı ?

Konu Sahibi
Belleyi yükler yüklemez mi oldu.? Bir süre kullanıp ondan sonra mı ?
Kardeş Yukarıda Yazdığım Gibi. Sırdırma Belleyi Yüklemiş Önceden Downgrade Ettim. Şimdi Belle Yükledim Gene Aynı Nokianın Kendi Sayfasındada Konu Açtım Banada Ekran Kalibrasyonu Diyor.

tahmimce senin kalibrasyon gitmiş kardeşim

okitox

Üye
phoenix te vardı galiba ömer baksana bi ona.

cgrylmz7

Üye
aynısı benim nokia c7im içinde olmuştu ama ben sadece o anlık panik ile bataryayı söküp tekrar takmıştım ve düzelmişti çok şükür sorun yok halende..belki çok saçma gelecek ama bataryayı çıkartıp 5 10 dakika bekle sonra tak..ben öyle yaptım ve sıkıntı falan kalmadı neden olduğunuda bilmiyorum ama böyle yaptığımda geçmişti dokunmatiğin sorunu.

joe_cenk

Üye
güzel birçözüm bulmuşsun

joe_cenk

Üye
Orjinal belle olduğndan da emin ol bence sızma bellede bu sorun vardı orjinalde giderildi sanırım

Biraz sabırsız insanlarız sanki herşeyin orjinali duruken neden orjinal olmayan şeyleri yapıyorsunuz ki sonunda düzeltmek için belkide bir sürü para vereceksin.Önceden sızıntı yüklediğin için bozulmuş artık orjinalide yüklsen çözülmez garantisi varsa gönder baksınlar.

Konu Sahibi
Birader Buraya Çözüm İçin Yazacaksan Yaz. Herkes Sızındı Yükledi. Downgrad İmkanınıda Bulduk. Düzeltme Bilgin Varsa Yaz. Telefon Garantiye gitti Bile..

MAFİA.

Üye
sakin ol adamı öldüreceksin nerdeyse.

Birader Buraya Çözüm İçin Yazacaksan Yaz. Herkes Sızındı Yükledi. Downgrad İmkanınıda Bulduk. Düzeltme Bilgin Varsa Yaz. Telefon Garantiye gitti Bile..

ŞEy belki içi nemlenmiştir.Her şeyi(batarya vs.) çıkarıp pirincin içine koymayı deneyin.

Düzeltilecek şekilde bozsan yardım ederiz arkadaşım ne bu hiddet.Garanti dışında kalmaz inşallah en büyük isteiğim bu biraz anlayışlı olun sadece fikirlerimi yazdım.Bağırıp çağırmakla olmuyor bu işler.

----------Eklendi @ 02:48:47 ---------- Yazıldı @ 02:47:25 ----------

Yok Kirve Bana ne yapacağımı öğretiyor. açtık konuyu biliyorsan yaz.. eleştir demedik ki ama..

Haşa sana ne yapacağını ben öğretemem sen karar verirsin.Bunları yaptıysanda eleştiriye açık olmasın

geçmiş olsun

Konu Sahibi
Sağolun Arkadaşlar.. Kusura Bakma Sepebsiz Fırtına.. Özür Dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...