farukbekl
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kardeş Yukarıda Yazdığım Gibi. Sırdırma Belleyi Yüklemiş Önceden Downgrade Ettim. Şimdi Belle Yükledim Gene Aynı Nokianın Kendi Sayfasındada Konu Açtım Banada Ekran Kalibrasyonu Diyor.Belleyi yükler yüklemez mi oldu.? Bir süre kullanıp ondan sonra mı ?
Açtığım Konuyu İncele Kardeş.Downgrade nasıl ettin ?
tahmimce senin kalibrasyon gitmiş kardeşim
Yok Kardeş.. Bir Şey Olduğu Yok..Giderilmedi. Hala Böyle Üst Kısım Çalışmıyor..Orjinal belle olduğndan da emin ol bence sızma bellede bu sorun vardı orjinalde giderildi sanırım
Birader Buraya Çözüm İçin Yazacaksan Yaz. Herkes Sızındı Yükledi. Downgrad İmkanınıda Bulduk. Düzeltme Bilgin Varsa Yaz. Telefon Garantiye gitti Bile..Biraz sabırsız insanlarız sanki herşeyin orjinali duruken neden orjinal olmayan şeyleri yapıyorsunuz ki sonunda düzeltmek için belkide bir sürü para vereceksin.Önceden sızıntı yüklediğin için bozulmuş artık orjinalide yüklsen çözülmez garantisi varsa gönder baksınlar.
Yok Kirve Bana ne yapacağımı öğretiyor. açtık konuyu biliyorsan yaz.. eleştir demedik ki ama..sakin ol adamı öldüreceksin nerdeyse.
Birader Buraya Çözüm İçin Yazacaksan Yaz. Herkes Sızındı Yükledi. Downgrad İmkanınıda Bulduk. Düzeltme Bilgin Varsa Yaz. Telefon Garantiye gitti Bile..
Düzeltilecek şekilde bozsan yardım ederiz arkadaşım ne bu hiddet.Garanti dışında kalmaz inşallah en büyük isteiğim bu biraz anlayışlı olun sadece fikirlerimi yazdım.Bağırıp çağırmakla olmuyor bu işler.Birader Buraya Çözüm İçin Yazacaksan Yaz. Herkes Sızındı Yükledi. Downgrad İmkanınıda Bulduk. Düzeltme Bilgin Varsa Yaz. Telefon Garantiye gitti Bile..
Yok Kirve Bana ne yapacağımı öğretiyor. açtık konuyu biliyorsan yaz.. eleştir demedik ki ama..
Arkadaşlar Nokia E6 Kullanıcısıyım. Dokunmatiğin Üst Kısmı Çalışmıyor.
Nokia E6 İçin Sızdırılan Belleyi Yükledim Ondan Sonra Oldu.
Downgrade Ettim Annaya Döndüm Arıza Orada Devam Etti.
Sizce Neden. Ekran Kalibrasyonu Bozulmuş Olabilirmi. Bir El Atın Arkadaşlar. :S
Servise Gönderdim Telefonu. Geldikten Sonra Açıklamaları Yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?