Oğuzhan Üye Dogus Pertez' Alıntı: İlk sen bil siteden askere gidiyorum. Kasım'da. Genişletmek için tıkla ... Aaa... Sağ salim dönersin inşallah abi.
Dogus Pertez' Alıntı: İlk sen bil siteden askere gidiyorum. Kasım'da. Genişletmek için tıkla ... Aaa... Sağ salim dönersin inşallah abi.
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Sagopa Kajmer' Alıntı: Doğuş abi 1-2 günlüğüne rütbeni söker misin? Orgeneral görmek istiyoruz Genişletmek için tıkla ... Onu yapmıştım istek var diye, ancak askere giderken hep bırakabilirim.
Sagopa Kajmer' Alıntı: Doğuş abi 1-2 günlüğüne rütbeni söker misin? Orgeneral görmek istiyoruz Genişletmek için tıkla ... Onu yapmıştım istek var diye, ancak askere giderken hep bırakabilirim.
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Oğuzhan' Alıntı: Aaa... Sağ salim dönersin inşallah abi. Genişletmek için tıkla ... İnşallah
achambo Üye Dogus Pertez' Alıntı: İlk sen bil siteden askere gidiyorum. Kasım'da. Genişletmek için tıkla ... hayırlısıyla kazasız belasız dönersin inşAllah abi
Dogus Pertez' Alıntı: İlk sen bil siteden askere gidiyorum. Kasım'da. Genişletmek için tıkla ... hayırlısıyla kazasız belasız dönersin inşAllah abi
Doğuş Pertez Emekli Yönetici achambo' Alıntı: hayırlısıyla kazasız belasız dönersin inşAllah abi Genişletmek için tıkla ... Âmin inşallah
achambo' Alıntı: hayırlısıyla kazasız belasız dönersin inşAllah abi Genişletmek için tıkla ... Âmin inşallah
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Joker' Alıntı: Hayırlısı olsun kardeşim.Allah kaza bela vermesin. Genişletmek için tıkla ... Âmin inşallah.
Joker' Alıntı: Hayırlısı olsun kardeşim.Allah kaza bela vermesin. Genişletmek için tıkla ... Âmin inşallah.
Reşwan Emekli Yönetici Dogus Pertez' Alıntı: İlk sen bil siteden askere gidiyorum. Kasım'da. Genişletmek için tıkla ... Yakaladım , yönetime bile sızdırılmayan bilgi burda paylaşılıyor ve doğuş muhabbet ediyor Kardeş gidersen bari haberimiz olsun helalleşiriz.
Dogus Pertez' Alıntı: İlk sen bil siteden askere gidiyorum. Kasım'da. Genişletmek için tıkla ... Yakaladım , yönetime bile sızdırılmayan bilgi burda paylaşılıyor ve doğuş muhabbet ediyor Kardeş gidersen bari haberimiz olsun helalleşiriz.
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Reşwan' Alıntı: Yakaladım , yönetime bile sızdırılmayan bilgi burda paylaşılıyor ve doğuş muhabbet ediyor Kardeş gidersen bari haberimiz olsun helalleşiriz. Genişletmek için tıkla ... Size bilgili vermeden gider miyim?
Reşwan' Alıntı: Yakaladım , yönetime bile sızdırılmayan bilgi burda paylaşılıyor ve doğuş muhabbet ediyor Kardeş gidersen bari haberimiz olsun helalleşiriz. Genişletmek için tıkla ... Size bilgili vermeden gider miyim?
Doğuş Pertez Emekli Yönetici ANIL' Alıntı: Şimdiden hayırlı tezkereler. Gidişin ve dönüşün muhteşem olsun Genişletmek için tıkla ... Dönüşümde 100 k yapacağım
ANIL' Alıntı: Şimdiden hayırlı tezkereler. Gidişin ve dönüşün muhteşem olsun Genişletmek için tıkla ... Dönüşümde 100 k yapacağım
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Symbian Pro' Alıntı: güle güle git güle güle gel Genişletmek için tıkla ... Allah'ın izniyle.