Doğuş Pertez Emekli Yönetici iyavuzoz' Alıntı: Doğuş Genişletmek için tıkla ... MarjinaL -TR' Alıntı: Doğuş, Sana mesajlar fazla geliyor sanırım. Birazını bana verebilirmisin? Genişletmek için tıkla ... Hiç sorun etmem hepsini alabilirsin.
iyavuzoz' Alıntı: Doğuş Genişletmek için tıkla ... MarjinaL -TR' Alıntı: Doğuş, Sana mesajlar fazla geliyor sanırım. Birazını bana verebilirmisin? Genişletmek için tıkla ... Hiç sorun etmem hepsini alabilirsin.
MarjinaL -TR Üye Dogus Pertez' Alıntı: Hiç sorun etmem hepsini alabilirsin. Genişletmek için tıkla ... 5.000 tanesini yollasan yeter.
Dogus Pertez' Alıntı: Hiç sorun etmem hepsini alabilirsin. Genişletmek için tıkla ... 5.000 tanesini yollasan yeter.
Oğuzhan Üye hortolazotti - - - Eklendi - - - iyavuzoz' Alıntı: Doğuş Genişletmek için tıkla ... Yaandexle yandexle
hortolazotti - - - Eklendi - - - iyavuzoz' Alıntı: Doğuş Genişletmek için tıkla ... Yaandexle yandexle
Oğuzhan Üye Dogus Pertez' Alıntı: Sosyal falan dinlemiyorlar takip ediyorlar sağolsunlar. Genişletmek için tıkla ... Sorulara devam edebilir miyiz?
Dogus Pertez' Alıntı: Sosyal falan dinlemiyorlar takip ediyorlar sağolsunlar. Genişletmek için tıkla ... Sorulara devam edebilir miyiz?
Oğuzhan Üye Dogus Pertez' Alıntı: Her zaman dinliyorum. Genişletmek için tıkla ... Üniversiteye gideceğim diyordun ne oldu sınava girdin mi?
Dogus Pertez' Alıntı: Her zaman dinliyorum. Genişletmek için tıkla ... Üniversiteye gideceğim diyordun ne oldu sınava girdin mi?
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Oğuzhan' Alıntı: Üniversiteye gideceğim diyordun ne oldu sınava girdin mi? Genişletmek için tıkla ... İlk sen bil siteden askere gidiyorum. Kasım'da.
Oğuzhan' Alıntı: Üniversiteye gideceğim diyordun ne oldu sınava girdin mi? Genişletmek için tıkla ... İlk sen bil siteden askere gidiyorum. Kasım'da.
Doğuş Pertez Emekli Yönetici -Emre' Alıntı: doğuş abi sana biri lazım Genişletmek için tıkla ... Seni alalım yardımcı olarak